"Я ще жива", - 91-річна мешканка Суджі розповіла рідним в Україні, як їй допомагає ЗСУ (ВІДЕО)

Сьогодні,   11:12    1554

У Суджі Курської області 91-річна пенсіонерка звернулася до своїх родичів у Києві за допомогою ЗСУ.

В інтерв’ю YouTube-каналу «Територіальна оборона ЗСУ ТРО Медіа» вона поділилася, що українські військові добре ставляться до жителів міста, інформує UAINFO.org.

Глушкова Валентина Михайлівна розповіла, що живе в Суджі разом зі своїм чоловіком Ігорем. За її словами, вони живуть непогано, попри бойові дії.

Останні новини:  Біля окупованої Горлівки бійці 100 ОМБр знищили дві самохідних гармати 2С7 "Піон" (відео)

«Я ще жива. Хочу звернутися до своїх родичів у Києві, якщо вони мене почують. Особливо до сина свого, Сашка, невістки Лаймочки, внучки Аліси в Ризі. Ми з Ігорем живі. Ігор, звичайно, дуже хворіє. Я його не кину», — сказала пенсіонерка.

ЗСУ не ображають жителів Суджі, зазначила Валентина Михайлівна. Вона підкреслила, що українські солдати навіть годують росіян і діляться з ними продуктами.

Останні новини:  У Дніпрі автомобіль врізався у трамвай (ВІДЕО)

Пенсіонерка сказала, що її син, Олександр Глушков, є автором багатьох винаходів і про нього свого часу багато писали в газетах. Також пенсіонерка сподівається, що їй вдасться побачиться зі своїми родичами та побажала їм щастя:

«Якщо раптом не побачимося, синку, Лаймочка, Алісочка, знайте, як ми вас любимо. Живіть довго, будьте щасливі. І пам’ятайте свою бабусю та маму».

Останні новини:  У Львові п’яний водій погрожував поліцейським гранатою (відео)

Автори проєкту «НЕНУЖНЫЕ путину» поділилися, що він був створений для того, щоб жителі звільненої Курської області могли зв’язатися зі своїми родичами та повідомити, що з ними все добре. За їхніми словами, ці записи — чи не єдиний канал зв’язку з близькими.