Г'ю Джекман розбив сім'ю: заміжня акторка, з якою він закрутив роман, розлучається

Сьогодні,   08:00    1145

ідомий австралійський актор Г’ю Джекман, який у вересні минулого року розійшовся з дружиною після 27 років шлюбу, розбив сім’ю. Принаймні такий вигляд має ця історія. Заміжня акторка, з якою закрутив роман «Росомаха», подала на розлучення.

Як стало відомо від джерел Page Six, акторка Саттон Фостер розлучається зі своїм чоловіком сценаристом Тедом Гріффіном. На цьому тижні Фостер подала заяву про розлучення до Верховного суду округу Нью-Йорк.

Останні новини:  Ексдружина Антрія Бєднякова пояснила, хто з них прийняв рішення про розлучення

Відомо, що Саттон і Гріффін одружилися в жовтні 2014 року на приватній церемонії в Санта-Барбарі штату Каліфорнія. У пари є одна дитина, яку вони усиновили. Чутки про розлад у родині почалися, коли Фостер знімалась в бродвейському мюзиклі «The Music Man» з Г’ю Джекманом. Тоді кілька джерел повідомили Page Six, що 49-річна Фостер і 56-річний Джекман закохалися. Виходить, що Г’ю Джекман відбив Саттон Фостер у чоловіка.

Останні новини:  Ізабелі Фонтана в «голій» сукні блиснула грудьми на вечірці

Г'ю Джекман і Саттон Фостер - фото 652344
Г’ю Джекман і Саттон Фостер

Вони на 100 відсотків разом, вони закохані й хочуть провести решту свого життя разом, – заявив раніше інсайдер Page Six.

Вже зараз джерела видання підтвердили, що між Фостер та Джекманом виник роман, але свої стосунки вони воліють тримати у таємниці. Хоча яка вже тут таємниця!

Останні новини:  Марічка Падалко розповіла про власну нерухомість та заробіт

Вони все ще разом. Вони роблять все можливе, щоб приховати це, але це загальновідомо, – заявила людина, яка сама ж зливає інформацію про пару.