Нова марка Scout представила свої перші автомобілі

Сьогодні,   05:11    628


Нова марка Scout представила свої перші автомобілі




Бренд Scout, права на який Volkswagen Group отримала після поглинання Navistar International, представив дві дебютні моделі. Електричні позашляховик Traveler та пікап Terra запустять у виробництво через два роки, а коштуватимуть вони менше ніж 60 тисяч доларів.

Останні новини:  З 1 січня набуде чинності новий закон про «автоцивілку»: що зміниться для водіїв

І Traveler, і Terra мають рамне шасі, механічні блокування міжколісних диференціалів і хорошу геометричну прохідність. Наприклад, дорожній просвіт з шинами зовнішнім діаметром 35 дюймів перевищить 305 міліметрів, глибина броду – 900 міліметрів. Також заявлені передній стабілізатор, що розмикається, і посилена підвіска, яка стане частиною опційного обладнання. Електромобілі зможуть буксирувати причепи масою 3,3-4,5 тонни та перевозити до 900 кілограмів вантажу.

Двомоторна силова установка забезпечить «Скаутам» до 1356 Нм тяги та дозволить розганятися з місця до 60 миль на годину (97 км/год) за 3,5 секунди. Батарея працює під напругою 800 вольтів, підтримує заряджання потужністю до 350 кіловатів і може використовуватися для живлення зовнішніх споживачів. Розетки на 120 вольтів є в передньому багажнику, куди поміщається спортивна сумка або невеликий холодильник, а в кузові Scout Terra є 240-вольтові для силових інструментів і побутової техніки.

Електромобілі підтримують оновлення «по повітрю» та дистанційну діагностику. А за допомогою каталогу аксесуарів будь-який з них легко адаптувати до певних завдань. Перелік включає додаткову світлотехніку, підніжки, зовнішні блоки живлення, позашляхові бампери з буксирувальними «вухами», лебідки та багато іншого. Управління зовнішнім обладнанням можна буде зав’язати на салонних перемикачах, а в деяких випадках і на мобільному додатку, що дозволить інтегрувати їх у загальний інтерфейс.


avtomir.ua