Автовиробник Radford Motors оголосив про банкрутство

Сьогодні,   09:00    252
Новий автовиробник Radford Motors, який підтримується Антом Анстедом і Дженсоном Баттоном, подав заявку про банкрутство для реструктуризації боргу.

Radford Motors представив свій перший автомобіль у 2021 році у вигляді моделі Type 62-2 на базі Lotus. Телеведучий Ант Анстед і чемпіон Формули 1 Дженсон Баттон разом з іншими партнерами відродили культове ім’я Radford, плануючи запустити обмежену серію спортивного автомобіля Type 62-2. Але зараз ці плани, схоже, не втілюються. 

Lotus type62 by radford

Раніше цього місяця компанія Finest Coachbuilding Group LLC — юридична особа Radford Motors — подала заяву про банкрутство відповідно до розділу 11. Документи були подані до суду США з банкрутства в окрузі Делавер 10 жовтня, і компанія підтвердила свою реєстрацію відповідно до глави 11 у заяві. 

«Radford Motors переживає бізнес-реструктуризацію відповідно до глави 11, яка передбачає впровадження стратегічних змін для зміцнення нашої основи на майбутнє. Під час цього процесу очікується, що відбудуться певні зміни власності, що є важливим кроком у нашій еволюції. Теперішні власники Finest Coachbuilding Group LLC включають Пастора Веласко, Роджера Беле, Анстеда, Дженсона Батона та Іззі Роа. Ці зміни є частиною нашої ширшої стратегії, щоб розчистити шлях для нових інвестицій і підкреслити нашу відданість безперервному та стійкому зростанню попереду, аби залишатися зосередженими на продовженні роботи як завжди з новою енергією та цілеспрямованістю». 

Останні новини:  ЛАЗ врятовано: український автозавод відновить роботу

Radford заявив, що забезпечить нове фінансування в рамках плану реструктуризації та спробує оптимізувати роботу, аби компанія залишилась відданою створенню розкішних спортивних автомобілів у майбутньому. 




Lotus type62 by radford

Ця новина прийшла лише через три роки після заснування компанії. Наприкінці 2021 року Radford представив свій проект Type 62-2 — спортивний автомобіль на базі Evora з 3,5-літровим V-6 потужністю до 600 кінських сил. У 2023 році компанія навіть взялася за гонку Пайкс-Пік, пропонуючи свій гоночний автомобіль Type 62-2 на продаж за ціною 1 мільйон доларів. 

Останні новини:  Повідомили, скільки грошей українці витратили на нові автомобілі

Незрозуміло, що ці новини означають для виробництва спортивного автомобіля Type 62-2 або для майбутнього бренду Radford. 

У додатковій заяві фінансовий директор компанії Ден Беднарскі заявив, що реструктуризація боргу дозволить автовиробнику рухалися вперед зі змінами власності та продовжувати вести щоденний бізнес. 


motorcar.com.ua