“Не можемо опускати руки”: Байден анонсував “важку зиму” для України і НАТО

Сьогодні,   11:15    233

 

Захід повинен продовжувати підтримку України, оскільки попереду “дуже важка зима”. Про це заявив президент США Джо Байден на брифінгу в Німеччині.

Сьогодні американський лідер здійснює свій останній візит до Берліна в якості президента. Він закликав союзників продовжувати підтримку України, доки вона не досягне “справедливого та стійкого миру”.

“НАТО залишається сильною і більш об’єднаною, ніж будь-коли. На нас чекає дуже важка зима. Ми не можемо опускати руки”, – заявив він.

Останні новини:  Туреччина завдала авіаударів по об'єктах у Сирії та Іраку після теракту в Анкарі

Байдена критикують за нерішучість

Як писав , дворазовий лауреат Пулітцерівської премії Боб Вудворд у своїй новій книзі “Війна” заявив, що Байден міг вплинути на рішення Путіна почати повномасштабне вторгнення в Україну через виведення американських військових з Афганістану. Цю думку підтримали полковник армії США у відставці Джонатан Світ і військово-політичний оглядач Марк Тот.

Старший директор Євразійського центру Atlantic Council, посол США в Україні у 2003-2006 роках Джон Гербст вважає, що США на чолі з президентом Джо Байденом показують останнім часом відсутність лідерства та рішучості у наданні допомоги Україні. На його думку, Байден перебуває в стані летаргії.

Останні новини:  Теракт в Анкарі: стали відомі деталі


uapress.kyiv.ua