“Секрети” приготування смачних голубців

Сьогодні,   19:31    310

 

Напевно, майже кожна людина любить голубці. М’ясний фарш, загорнутий у листи капусти, дарує незабутню насолоду. Бажаєте приготувати ідеальні голубці? Тоді варто взяти на озброєння кілька найпростіших секретів.

Правильна капуста

Для приготування голубців варто брати молоду капусту, листочки якої тонкі та соковиті. Після гасіння вони не перетворяться на масу, позбавлену смаку, залишаться еластичними та м’якими.

Вибираючи капусту для приготування голубців, не варто брати занадто важкий і надто тугий екземпляр. Ви пошкодите листочки, вони розірвуться і загорнути начинку в них буде неможливо.

Перед тим, як зрізати листя з качана, опустіть його в окріп на кілька хвилин. Завдяки цьому вони легко відстануть від качана.

Останні новини:  Сирники з яблуком чи грушою, смачно та корисно

Соковита начинка

Не варто робити вибір на користь одного м’ясного фаршу. У процесі тушіння0 він стане жорстким, неприємно здивує сухістю.

Перемішуйте м’ясний фарш з іншими інгредієнтами, щоб голубці вийшли апетитними та неймовірно смачними.

Деякі господині вважають за краще обсмажити цибулю та моркву, щоб додати овочі у фарш. Крім цього, в хід нерідко йдуть петрушка та селера.

Можете урізноманітнити рецепт голубців грибами та тертим сиром. До речі, існують навіть рибні голубці, тому вибір начинки залежить тільки від ваших особистих уподобань і смаків.

Останні новини:  Які 3 інгредієнти зроблять фарш із курячої грудки соковитим

Креативне загортання

Варто пам’ятати про те, що їжа повинна дарувати естетичну насолоду. Загортайте кожен голубець із азартом, підключайте креативне мислення.

Пам’ятайте, що маленькі голубці виходять набагато смачнішими, ними простіше ласувати. Зверніть увагу на трикутні та квадратні заготовки, оскільки вони виглядають дуже оригінально.

Гасіть у соусі

Можете взяти звичайний томатний сік, але голубці придбають кислуватий присмак. Відмінним соусом буде сметана, яка перемішана із вершками.

Якщо у вас є час, спасеруйте моркву, корінь петрушки, селеру і цибулю, протушкуйте все в помідорах і додайте улюблені спеції. Такий кулінарний шедевр викличе непідробне захоплення навіть у найвибагливішого гурмана.

Останні новини:  Як швидко приготувати солодкі грінки з кисломолочного сиру і яєць

Запечіть голубці в духовій печі, поливши їх соусом і прикривши харчовою фольгою. Википати і пригоряти страва не буде, тому ви зможете організувати його красиву подачу.

Подавайте із сметаною

Додайте в сметану сік лимона (столову ложку), пропущені через прес зубчики часнику (3 штуки). Посоліть та поперчіть інгредієнти на свій смак. Потім добре все змішайте і полийте соусом голубці перед їх подачею на стіл.




Як ви бачите, приготувати смачні та апетитні голубці не так складно, як здається. Просто підійдіть до справи свідомо, щоб ваші близькі люди були в захваті!


glamour.kyiv.ua