Даша Кацуріна показала, який Володимир Дантес у ролі люблячого батька

Сьогодні,   11:30    555

Володимир Дантес завжди позиціонував себе чайлдфрі – людиною, яка свідомо відмовилася від народження дітей та батьківства. За 7 років шлюбу з Надією Дорофєєвою чоловік не став батьком, адже не планував цього.

Та у 2022 році життя Дантеса змінилося на 180 градусів. Чоловік розлучився зі своєю дружиною Дорофєєвою і почав жити з жінкою, яка являється матір’ю двох маленьких дітей. Так, живучи з Дашею Кацуріною Дантес став гарним “татком” для дівчинки Олександри і хлопчика Івана. Співак навчився готувати для дітей, міняти підгузки, мити малечу і проводити з ними час разом. Моментами з сімейного життя Дантес та Кацуріна часто діляться у своєму Інстаграм-блозі.

Останні новини:  Як Дженніфер Еністон підтримує неймовірну форму у 55 років

В недавньому інтерв’ю Маші Єфросиніній Володимир Дантес розповів більше про своє ставлення до дітей Кацуріної. Так, співак виправив інтервюерку, коли вона сказала, що Дантес у 2022 році став татом.

 У дітей є батько, він класний батько. Я не став батьком. Я хлопець дівчини, у якої є діти. Я так себе позиціоную. Бо вітчим – це якби ми були одружені. Я – Вова

, – зізначив Дантес.

При цьому чоловік зазначає, що йому подобається проводити час з дітьми Даші і він навіть отримує від цього задоволення.

Я просто кайфую поруч з ними. Ми все робимо разом, проводимо корисно час

, – розповів Дантес.

Останні новини:  Принцеса Ліхтенштейну Марі Кароліна оголосила про заручини

Цікаво, що навіть зараз, відчувши на собі роль батька, Володимир Дантес не захотів власних дітей. Чоловік зазначає, що хоча йому подобається проводити час з малечею, та батьківство – це дуже складно і мати власних дітей йому не хочеться.




Варто додати, що колишня дружина Дантеса Надя Дорофєєва, вдруге вийшовши заміж почала мріяти про малюка. Співачка зізнається, що мріє найближчим часом стати мамою.

odnaminyta.com

Останні новини:  Гвінет Пелтроу розсекретила, як чоловік відреагував на її поцілунок із Тімоті Шаламе