BMW розсекретила седан 2 Series Gran Coupe

Сьогодні,   13:31    267


BMW розсекретила седан 2 Series Gran Coupe




Компанія BMW повністю розсекретила седан 2 Series Gran Coupe нового покоління. Прем’єра новинки відбулася на автосалоні у Парижі.

Як і передбачалося, 2 Series Gran Coupe отримав дизайн у стилі хетчбека 1 серії. Зовнішність хетчбека вийшла спірною і навіть місцями такою, що нагадує Kia, і седан 2 серії не уникнув долі «молодшого» брата. З цікавого варто відзначити підсвічування решітки радіатора по контуру, яку BMW пропонує як опцію, комплектацію M Tech з агресивнішими бамперами, а також 18-дюймові диски в базовому рівні оснащення (або 19-дюймові за доплату). Крім того, седан трохи збільшився в розмірах — витугнувся в довжину і підріс у висоту, при цьому колісна база та ширина залишилися незмінними.

Останні новини:  Новий «зимовий» штраф для водіїв в Україні: хто під загрозою

Салон став технологічнішим. З’явилася аудіосистема Harman Kardon з 12 динаміками, «хмарна» навігація, спортивні крісла та дзеркала, що автоматично затемнюються, — все це увійшло до списку стандартного обладнання. Крім того, оснащення розширилося завдяки появі функції масажу та регулювання поперекової підтримки. Кластер на передній панелі поєднує два екрани діагоналлю 10,25 та 10,7 дюйма, мультимедійна система працює на операційній системі iDrive 9 та вміє оновлюватися «по повітрю».

Останні новини:  Ford представив оновлений електричний кросовер Mustang Mach-E: авто стало кращим і дешевшим

Версії моделі тепер позначається інакше – баварська марка відмовилася від літери «i» (injection) у назвах автомобілів з бензиновими моторами. Дизельні модифікації, як і раніше, відзначені буквою «d» (diesel).

Вже на старті продажів 2 Series Gran Coupe доступний з бензиновими та дизельними двигунами. У BMW 218d Gran Coupe віддача мотора становить 150 к.с., а у 220d Gran Coupe – 163 к.с., у 220 Gran Coupe – 170 «конячок», причому останні два отримали 48-вольтову електричну надбудову. Ну а модифікація M235 xDrive оснащена 300-сильним двигуном. За заявами автовиробника, з місця до 100 км/гож такий автомобіль розганяється за 4,9 секунди.

Останні новини:  Музей «Колеса історії» у Києві зібрав легендарні автомобілі з усього світу (фото)

Коробка передач відтепер одна, і це 7-ступеневий «робот» з подвійним зчепленням замість 8-ступеневого «автомата». Привід може бути переднім або повним.


avtomir.ua