Друга вагітність приносить прикрощі: 30-річна Анна Кошмал не може втиснутися ані в штани, ані в спідницю

Сьогодні,   11:00    522

Відтоді як Анна Кошмал сповістила про те, що перебуває при надії вдруге, акторці довелося зазнати чимало неприємних митей. Щоправда, зірка ставиться до всіх незручностей з оптимізмом.

Анна Кошмал виклала у свій Інстаграм ролик, в якому показала, як складно їй тепер обирати для себе луки. Адже з кожним днем животик вагітної акторки збільшується, форми змінюються, а старий одяг просто не налазить.

Анна переміряла три пари штанів, спідницю, але все це відкинула – не застібаються. Довелося задовольнятися трикотажною сукнею, яка чудово тягнеться, і поки що знаменитість зуміла в неї втиснутися.

Останні новини:  Ексчоловік Дженніфер Лопес звинуватив її у зрадах зі скандальним P. Diddy

Вагітна Анна Кошмал не влазить у свої старі речі

Своїми складнощами, пов’язаними з вагітністю, зірка регулярно ділиться в Інстаграм-сторіз. Так ми дізналися, що особливо кепсько Кошмал почувалася влітку. Саме тоді в неї був період токсикозу, а на знімальному майданчику доводилося працювати по 12 годин на день.

Нині зірка “Сватів” почувається набагато краще і навіть наважилася поїхати на гастролі. Про декретну відпустку поки що не думає. Хоче працювати, скільки зможе фізично. Всі колеги знають про її цікавий стан, тому всіляко допомагають і бережуть.

Останні новини:  51-річна Торі Спеллінг із голим пупом попозувала між колегами з Району Беверлі-Хіллз
Вагітна Анна Кошмал не влазить у свої старі речі

Попри те, що це вже друга вагітність Анни, і в родині зростає 6-річний первісток Мишко, Кошмал не поспішає показувати обличчя свого молодого чоловіка. Лише віджартовується, що він “не такий уже й молодий”.




Хоча з весільних фото, на яких бачимо лише частинку нареченого, видно, що ніякий він не стариган. Просто не хоче публічності й не дозволяє дружині викладати себе в мережу. Будемо сподіватися, що не вийде так, як з Аліною Гросу, яка довго приховувала обличчя чоловіка, з яким зіграла весілля, а він виявився росіянином, з яким співачка крутила шури-мури ще в москві.

Останні новини:  Маша Єфросиніна похвалилася дорогими речами


odnaminyta.com