Інсайдери розповіли, як донька Елвіса Преслі розбила серце Майклу Джексону

Сьогодні,   06:00    378

Шлюб доньки співака Елвіса Преслі Лізи Марі та поп-короля Майкла Джексона був однією із найгарячіших тем для пліток протягом багатьох років. Інсайдери розповіли, що стало причиною їх розриву та розбило серце Джексону.

Ймовірна причина розриву Лізи Марі Преслі та Майкла Джексона

У записах, оприлюднених рабином Шмулі Ботічем, довіреною особою Джексона, ікона попмузики стверджував, що його серце було розбите, коли Ліза Марі, яка вже мала двох дітей від попереднього шлюбу з Денні Кіфом, нібито відмовилася ще народжувати дітей.

Останні новини:  Українські знаменитості розповіли про свої хобі

У цих розмовах, записаних між 1999 і 2001 роками, Джексон із болем говорив про те, що часто блукав по будинку, тримаючи в руках ляльок, адже дуже хотів своїх дітей.

«Вона (Ліза Марі — Ред.) пообіцяла мені, ще перед тим, як ми одружилися, що перше, що ми зробимо — заведемо дітей. У мене було розбите серце, і я весь час ходив з цими маленькими ляльками і плакав, тому що я так сильно цього хотів», — ділився Джексон.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Lisa Marie Presley Fanpage (@thelmpworld)




У 2010 році Ліза, яка померла у 2023 році, вперше зізналася, чому не хотіла народжувати дітей поп-королю. Вона боялася, що їй доведеться виборювати право на опіку над ними у випадку, якщо вони розлучаться.

Останні новини:  Даша Квіткова вперше розповіла про свого батька

«Я думала про майбутнє і не хотіла із Майклом вступати у боротьбу за опіку. Я знаю, у мене були діти. Я знала, що, виховуючи дітей у певних обставинах, ви повинні переконатися, що все безпечно, надійно і добре. Я хотіла переконатися, що ми з ним дійсно близькі», — заявляла про це Ліза у шоу Опри Вінфрі.

Останні новини:  Влад Яма зачарувався виступом Аліни Гросу в США