Tesla Cybercab продемонстрував бездротову зарядку

Сьогодні,   14:00    206
Нове демонстраційне відео може дати уявлення про розмір акумулятора Tesla Cybercab.

Минулого тижня, коли Tesla показала прототип Cybercab, її генеральний директор Ілон Маск дав зрозуміти, що зарядного порту не буде. Замість цього новинка буде заряджатися без проводів — цікава ідея, але ніхто не був упевнений, як це буде працювати.  

Тепер з’явилось відео з оглядом того, як працює бездротова зарядка. А точніше, як може працювати.  

Як і в усьому Tesla, є багато великих обіцянок і нюансів. Але нове відео представляє дуже цікаву концепцію. 

Останні новини:  Міноборони України кодифікувало чергову вітчизняну розробку – баггі Varan

Tesla Cybercab

Схоже, що зарядне обладнання Cybercab розташоване в задній частині автомобіля, під багажником і (імовірно) біля задньої осі автомобіля. На землі є бездротова зарядка, яка мало чим відрізняється від тієї, яку використовують для мобільних пристроїв. Машина починає заряджатися плавно, на швидкості 25 кВт. 

Звичайно, як і в будь-якій технічній презентації Tesla не зрозуміло, що є робочим прототипом, а що лише демонстрацією того, над чим зараз працює бренд. Також незрозуміло, чи є фізичний пристрій або частина, яка повинна торкатися зарядної панелі. Чи є пластина або частина Cybercab, яка повинна торкатися зарядної бази? Незрозуміло, і на відео цього не видно. 

Крім того, Tesla не має відділу по роботі з пресою, тому поставити запитання неможливо.  




Тим не менш, якщо це правда, бездротова мережа 25 кВт є досить вражаючою, враховуючи, що бездротова зарядка, як правило, має більше втрат, ніж фізичне дротове з’єднання. Однак жодних подробиць про силу струму самого зарядного пристрою немає. 

Останні новини:  Skoda частково розкрила доступний кросовер Kylaq

Цікаво, що відео може дати деяке уявлення про акумуляторне обладнання, яке використовує Cybercab, і час його роботи. Анімація показує, що Cybercab почав заряджатися на 35% і швидко досяг максимальної потужності 25 кВт. На екрані було зазначено, що автомобіль завершить зарядку через 56 хвилин. 

Tesla Cybercab

Звичайно, як і до всіх демонстрацій і відео Tesla, до цієї ситуації слід підходити дуже обережно. Демонстрації та анімації легко може створити будь-який автомобільний дизайнер або художник. Стосовно конкретних деталей, то доведеться почекати й зазирнути в майбутнє. 

Останні новини:  Nissan Murano змінив покоління



motorcar.com.ua