Skoda частково розкрила доступний кросовер Kylaq

Сьогодні,   08:31    543


Skoda частково розкрила доступний кросовер Kylaq




Skoda частково розкрила доступний кросовер Kylaq. Він дебютує 6 листопада в Індії та стане третьою розробленою для місцевого ринку моделлю Skoda після Kushaq та Slavia.

В основу Kylaq лягла платформа MQB-A0-IN, на якій будують паливні «бюджетники» для країн, що розвиваються. Довжина кросовера становитиме 3995 міліметрів, а колісна база – 2566 міліметрів. Дорожній просвіт при цьому непоганий – 189 міліметрів.

Останні новини:  Представили спеціальну версію Volkswagen ID. 4 GTX

У рух Kylaq буде приводити літровий двигун TSI потужністю 115 к.с. (178 Нм). Пару йому складе 6-ступенева механічна коробка або «автомат».

Заявлені численні помічники, включно з системою запобігання зіткненням. Подушок безпеки вже у «базі» буде шість. Не забули в Skoda й про екологію, застосувавши бамбукове волокно в оздобленні інтер’єру.

На знімках Kylaq «одягли» в особливий камуфляж з індійськими мотивами, розроблений на честь 24-ї річниці присутності Skoda на місцевому ринку. Кросовер у рамках випробувань подолав понад 800 тисяч кілометрів, у тому числі бездоріжжям та на висоті 3000 метрів над рівнем моря.

Останні новини:  З’явилася перша фотографія салону оновленого Kia Sportage


avtomir.ua