Ці зірки мріють стати Холостяком і Холостячкою

Сьогодні,   09:00    437

Ще не вийшов у ефір «Холостяк 13», а вже точаться розмови, хто стане головним героєм наступного сезону реаліті-шоу. До речі, телеглядачі не проти переглянути й проєкт «Холостячка 3».

Григорій Бакланов

Розлучений 30-річний актор вважає, що кохання можна зустріти деінде. Тож якби його запросили на проєкт “Холостяк”, він би не відмовився стати героєм шоу. Бакланов повністю підтримав участь у 13 сезоні Олександра Терена.

Григорій Бакланов мріє стати Холостяком 14

Особисто сам невпевнений, що міг би закохатися на реаліті-шоу подібного формату. Однак якби з’явилися щирі почуття, він був би не проти. Для нинішнього “Холостяка” Гріша зачитав вірш Сергія Жадана “Пливи, рибо, пливи…”

Останні новини:  Спокуслива Кайлі Дженнер вийшла на червону доріжку в екстравагантній сукні з прозорим верхом

Сам Бакланов в Анастасію Цимбалару закохався, ще навчаючись в університеті. Пара прожила разом 10 років. 2 роки тому розписалися офіційно, а цьогоріч у березні ошелешили прихильників новиною про розлучення.

Тарас Цимбалюк

Двічі розлучений актор мріяв стати 13-м “Холостяком”, але замість нього СТБ обрали мужнього воїна Олександра Будька. Другий шлюб Тараса з Тіною розпався у червні 2022 року, тож міг би взяти участь у реаліті.

Останні новини:  Наталка Денисенко про співпрацю з росіянами та меншовартість українських акторів
Тарас Цимбалюк мріє стати Холостяком 14

Тоді Цимбалюк запевняв, що не планує вступати в нові стосунки, тому якщо запросять у романтичне шоу, він не відмовиться. Але тепер ситуація дещо змінилася. В Тараса є кохана. І хоч вони зі Світланою Готочкіною не поспішають ставати на весільний рушник, таємниці зі своїх стосунків не роблять. Тож із “Холостяком” тепер можуть виникнути проблеми.

Анна Трінчер

“Холостячок” в Україні було всього дві – Ксенія Мішина та Злата Огнєвіч. Обидві знаменитості вже давно розпрощалися з чоловіками, яких самі й обрали у проєкті. Олександр Елерт нині мешкає в Америці, а Андрій Задворний одружився з іншою.

Останні новини:  Ксенія Мішина пригадала свої нездорові стосунки з першим чоловіком
Анна Трінчер мріє стати Холостячкою 3

Анна Трінчер, як відомо, розлучилася зі скандальним Олександром Волошиним, і нові стосунки створювати поки не збирається. Тож залюбки взяла б участь у шоу подібного формату. Та коли СТБ приступить до знімань “Холостячки 3” і кого обере головною героїнею, наразі невідомо.





odnaminyta.com