Надя Дорофєєва розповіла, як стосунки з чоловіком впливають на її творчість

Сьогодні,   05:30    343

Всі ми знаємо, що життя – це не тільки мед і троянди, а й паприка з перцем. Тому якщо ви чуєте нову пісню Дорофєєвої, знайте – можливо, вона народжена у словесному протистоянні з Кацуріним.

Дійсно, сварки в стосунках – це не обов’язково кінець світу. Особливо, якщо мова йде про такі творчі особистості, як Надя Дорофєєва та її чоловік Міша Кацурін. Чому ж Надя вважає, що без конфліктів їхній творчості не було б так багато барв?

Любов чи баталія? Та навіщо обирати!

Якщо ви думаєте, що Надя Дорофєєва та Міша Кацурін щодня п’ють каву, дивляться один на одного закоханими очима та цитують поезію – ви помиляєтесь! У реальному житті все набагато цікавіше. Їхні сварки часом нагадують справжню творчу баталію.

Останні новини:  Кім Кардаш'ян на Academy Museum Gala-2024 показала, як правильно носити дизайнерські труси

Міша Кацурін – це той чоловік, якого не назвеш простим партнером. Він відомий своєю багатогранністю: і ресторатор, і музикант, і… ну, просто цікавий персонаж. Ще до історії з розлученням Дорофєєвої та Дантеса, Мішу здебільшого знали як талановитого ресторатора. Але з початком нового розділу його життя в союзі з Надею, він став співтворцем їхньої музики і результатом цього є альбом “Heartbeat”, в якому з 12 пісень 11 написані парою спільно. В інтерв’ю Надя розповіла, що вважає, ніби найкращі з них народилися тоді, коли емоції зашкалювали і подружжя обмінювалося “гарячими” фразами.

Останні новини:  Люди із трансплантованими органами взяли участь у показі бренду Gasanova: у чому рішення

А тепер, якщо думати логічно, то чим більше сварок, тим більше емоційних пісень у їхньому репертуарі! Мабуть, формула успіху для цієї пари – це не уникати сварок, а вміти перетворювати їх на щось позитивне. І хоча на перший погляд здається, що конфлікти – це негатив, для Наді та Міші це своєрідна терапія. Їхні пісні – це не просто музика, а відображення справжнього життя, в якому є місце і для сліз, і для сміху, і для суперечок. Виходить, що лаються вони з любов’ю на радість своїм фанатам. Можливо, саме це робить їхню творчість такою щирою та близькою для слухачів?





odnaminyta.com

Останні новини:  Оля Полякова розкрила, яка співачка була її підлітковим кумиром