Subaru представила новий Crosstrek Hybrid

Сьогодні,   09:31    218
Новий Subaru Crosstrek Hybrid отримав 2,5-літровий опозитний двигун, два електромотори та акумулятор ємністю 1,1 кВт-год.

Минулого року новий Subaru Crosstrek дебютував в Америці, а тепер виробник готує вихід кросовера на японський ринок. Новинка буде представлена в Японії в грудні цього року й оснащена гібридною системою нового покоління, яка обіцяє значно підвищити ефективність. 

Під капотом 

Subaru Crosstrek Hybrid 2025 року

Гібридна трансмісія оснащена нещодавно розробленим 2,5-літровим опозитним двигуном, який розвиває 160 к.с. (118 кВт) і 209 Нм крутного моменту. Він об’єднаний зі встановленою ззаду літій-іонною батареєю ємністю 1,1 кВт-год і трансмісією з двома електродвигунами. 

Останні новини:  В Україні стартували продажі нового кросовера Honda

Один — це двигун-генератор, а інший — тяговий двигун, який розвиває 120 к.с. (88 кВт) і крутний момент 270 Нм. Тяговий двигун може служити «основним джерелом енергії в широкому діапазоні ситуацій». Також схоже, що він зможе рухати автомобіль виключно в режимі електрокара на короткі відстані. 

Subaru Crosstrek Hybrid 2025 року

Оскільки Subaru відома своїм повним приводом, не дивно побачити його тут. Однак компанія зупинилася на механічних налаштуваннях, а не на задній eAxle, яку віддає перевагу Toyota. Це варто відзначити, оскільки Subaru раніше показала, що вони покладаються на гібридний досвід свого партнера. 




Так званий «потужний гібрид» обіцяє на 20% покращення паливної ефективності порівняно з їх поточною гібридною системою, і Subaru заявила, що це повинно дозволити Crosstrek мати запас ходу понад 1000 км. Це не єдині переваги, оскільки модель, очевидно, буде пропонуватися з розеткою змінного струму 100 В/1500 Вт, яку можна використовувати для живлення зовнішніх приладів. 

Останні новини:  Названо три основні умови для своєчасного переходу на зимові шини

Комплектації 

Subaru Crosstrek Hybrid 2025 року

Говорячи про обладнання, Crosstrek Hybrid пропонуватиметься в двох різних варіантах обробки в Японії.  

Модель початкового рівня має значок e-Boxer і 18-дюймові алюмінієві диски. Покупці також знайдуть двоколірний інтер’єр із шкіряним кермом, чорною окантовкою та 4,2-дюймовим мультиінформаційним дисплеєм. 

Subaru Crosstrek Hybrid 2025 року

Кращий варіант EX пропонуватиметься з 12,3-дюймовою цифровою панеллю приладів, GPS-навігацією та системою EyeSight із системою Active Lane Change Assist і Traffic Jam Assist. 

Останні новини:  Ferrari презентувала новий 1200-сильний Ferrari F80

Зараз Subaru приймає бронювання в Японії і перші покупці отримають портативний холодильник під брендом Crosstrek. 


motorcar.com.ua