На концерті KOLA в Палаці спорту зробили пропозицію

Сьогодні,   07:30    389

Під час концерту співачки KOLA (Анастасії Прудіус) в Палаці спорту 19 жовтня член її команди Сергій Магнушевський неочікувано зробив пропозицію своїй дівчині Аліні Соколенко. Чоловіку вдалося розчулити зал, а артистка чуттєво привітала закоханих.

Сергій Магнушевський співпрацює із KOLA, аранжуючи для неї пісні, як-от «ШІ», «Тюльпани», «Salut papa». Саме тому під час свого виступу співачка підійшла до нього у VIP-зоні. Журналіст OBOZ.UA побував на концерті й показав цей момент.

Спочатку Магнушевський взяв мікрофон до рук, щоб звернутися до KOLA і розповісти, який він щасливий бути частиною команди артистки. Але свою розмову вів до того, що хоче у цей день зробити пропозицію коханій.

Останні новини:  Його цілувала Кеті Перрі, а тепер затримала поліція — молодий артист під арештом

«Я захоплююсь твоєю командою. Я радий бути частинкою цієї команди. І я знаю, настільки сильно цей день важливий для тебе. Але мало хто знає, що цей день дуже важливий для мене також», – промовив аранжувальник.

Останні новини:  Надя Дорофєєва в коротеньких шортиках знялась на тлі осіннього Києва

У той момент глядачі почали розуміти, що хоче зробити Магнушевський. Він встав зі свого місця і попрямував до дівчини, яка сиділа в іншому ряду. Чоловік спитав у коханої, чи бажає вона стати його дружиною. «Вона сказала «так»!» – викрикнув Сергій і подарував букет білих троянд.

Зал вибухнув оплесками й криками. А тоді KOLA заспівала «Тебе-собі». Потім вона побажала: «Щоб ви завжди носили своє кохання біля серця» і виконала хіт «Біля серця».




 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Alina Sokolenko (@sokolenko_a)

Відео з цим моментом також опублікувала наречена Аліна Соколенко в Instagram. «Цей концерт KOLA я точно не забуду», – підписала вона.

Останні новини:  Інна Мірошниченко вразила різницею між Марселем ще у сиротинці і нині у сім'ї