Porsche готує дебют нового покоління 911 GT

Сьогодні,   11:31    222

Porsche анонсувала прем’єру першої моделі GT нового покоління 911 992.2, яка відбудеться 18 жовтня. Презентація двох нових продуктивних варіантів автомобіля пройде в прямому ефірі, за участю Андреаса Прейнінгера, директора лінійки моделей Porsche GT, а також відомих гонщиків Вальтера Рерля і Йорга Бергмістера.

Тизер до заходу натякає на автомобіль, розроблений для трекових заїздів, з характерним заднім антикрилом у стилі лебединої шиї, подібним до попередніх моделей GT3. Хоча Porsche не розкрила всі деталі, експерти вважають, що новинки включатимуть GT3 та GT3 Touring без антикрила. Про це повідомляє Autonews.

Останні новини:  Яка відповідальність за кермування «євробляхами»: судова практика

У заяві компанії зазначено, що обидва автомобілі стануть ще більш емоційними, надаючи клієнтам більше можливостей для індивідуалізації та впроваджуючи інноваційні елементи.

Моделі Porsche GT відомі своїми відмінними характеристиками, що поєднують можливості для трекових заїздів та комфорт для щоденного використання. Останній GT3 отримав похвалу за легку конструкцію, високопродуктивний атмосферний двигун та точне управління. Нові моделі, ймовірно, збережуть ці атрибути, пропонуючи водіям ще більше захоплюючих вражень, завдяки поліпшеній аеродинаміці, потужності та динаміці шасі.

Світова прем’єра буде транслюватися на YouTube-каналі Porsche о 18:30 за центральноєвропейським часом (12:30 за східним часом) 18 жовтня. Автолюбителі з нетерпінням чекають, що нове покоління GT запропонує, зокрема, велике гоночне антикрило та інші новинки.

Останні новини:  Таку не щодня побачиш: вулицями Києва колесить рідкісна машина з мотором від Ferrari


newsauto.com.ua