Дівчина використовує ChatGPT, щоб вигравати суперечки з хлопцем

Сьогодні,   15:00    248

Користувач Reddit розповів, як його дівчина вдається до допомоги штучного інтелекту, щоб вигравати суперечки. Він запитав на форумі, чи може попросити її зупинитися.

25-річний молодий чоловік зустрічається з дівчиною (28 років) уже вісім місяців. Останнім часом у їхніх стосунках виникло кілька серйозних конфліктів. Щоразу після сварки дівчина звертається до ChatGPT по допомогу. Іноді вона робить це прямо в його присутності, а потім повертається з ретельно опрацьованими аргументами, розбираючи його слова і вчинки по пунктах.

Останні новини:  Найбільші у світі джинси: фото та довжина одягу, що вищий знакової європейської будівлі

“Вона ніби отримує сценарій для продовження суперечки”, – пише хлопець. Він зізнається, що це його дратує: ШІ запам’ятовує й аналізує кожен дрібний момент, тоді як людині складно вести такий самий точний і деталізований діалог. “Почуваюся так, немов сперечаюся з роботом, який пам’ятає все до дрібниць”, – поділився він.

Дівчина також посилається на ChatGPT, щоб звинуватити його в невпевненості та нестачі емоційного інтелекту.

Останні новини:  Лише справжній детектив знайде 3 відмінності – треба впоратися за 21 секунду: складна загадка

Хлопець пояснює, що проблема полягає в тому, що саме вона ставить ШІ запитання, і, як результат, ChatGPT підтримує її точку зору, не залишаючи йому шансу висловитися або спростувати доводи.

Тепер він сумнівається: чи не перегнув він палицю, коли попросив дівчину припинити використовувати ШІ в їхніх особистих суперечках.