Новий Geely Monjaro 2025 показали на живих фото

Сьогодні,   17:31    170

 

Вихід на ринок оновленого Geely Monjaro – 2025 модельного року – відбудеться наприкінці жовтня, але зараз китайський ресурс Dongchedi показав автомобіль на живих фото.

Monjaro 2025 модельного року відрізняється від цього лише штрихами. Найпомітніший зовнішній штрих — решітка-водоспад радіаторна з вертикальними прутами, хромованою окантовкою і актуальним логотипом. Задня частина не змінилася, натомість у гамі з’явився новий зелений колір Oriental Green, а також оновився дизайн колісних дисків.

Останні новини:  Руху так і немає: у Києві вкотре відклали відкриття одного з мостів

Характерна риса інтер’єру Monjaro – три екрани на передній панелі – залишилася. Центральний тунель бензинової версії (саме вона показана на фото) виконаний у дусі центрального тунелю гібрида: тут кілька кнопок для керування кліматичною системою і «кришталева» ручка перемикання передач.

Дещо покращилася комплектація: у кріслі водія з’явився масажер, сидіння пасажира стало більш комфортним, у заднього сидіння з’явилося електрорегулювання і обігрів.

Останні новини:  Названо найпопулярніші автомобілі із США серед українців

Geely Monjaro 2025 оснащується 2,0-літровим турбованим бензиновим двигуном потужністю 238 к.с. та 8-ступеневою автоматичною коробкою передач. Повний привод реалізується за рахунок муфти BorgWarner шостого покоління.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!





ampercar.com

Останні новини:  Найдocтупніша мoдель BMW oтpимала пpактичний ваpіант