Як виглядав Сергій Притула на початку кар’єри на телебаченні

Сьогодні,   00:30    324

Сергій Притула – відомий український телеведучий, комік та волонтер. Під час повномасштабної війни шоумен припинив свою роботу на “Новому каналі” як ведучий розважальних шоу та зосередився на роботі свого благодійного фонду, який є одним із найбільших в Україні.

Як виглядав Сергій Притула на початку своєї творчої діяльності, задовго до створення фонду та війни в Україні, вирішив згадати “Телеграф”.

Сергій Притула народився у місті Збараж на Тернопільщині 22 червня 1981 року, зараз йому 43 роки. Майбутній шоумен закінчив школу із золотою медаллю, а потім вступив до Тернопільської академії народного господарства. Вже за часів студентства Сергій почав займатися художньою самодіяльністю, грав у КВК.

Останні новини:  Віру Брежнєву помітили у Києві в компанії загадкового чоловіка

На початку 2000-х він поїхав на навчання до Лондона, проте покинув його, не отримавши диплом і деякий час працював у місті — то будівельником, то офіціантом.

А потім повернувся до України та почав будувати медійну кар’єру. Спочатку у 2004 році Притула пройшов кастинг на ведучому шоу “Було ваше — стало наше” на телеканалі Інтер. Потім 2005 року остаточно переїхав до Києва і почав працювати на радіо “Music Радіо”.

У 2006 році Сергій Притула став резидентом Comedy Club UA. На той час він носив довге густе волосся до плечей і виступав під псевдонімом “Тернопільський Сірий”. Його стендап-монологи часів Comedy Club UA багато хто з українців пам’ятає й досі, а мережі гуляють нарізки цих відео.

Останні новини:  Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина натякнула на розлучення з артистом

Кар’єра на телебаченні та популярність Притули

Найбільшу славу та популярність Сергій Притула отримав після виходу на екрани шоу “Підйом” на “Новому каналі”. 2008 року троє веселих та харизматичних ведучих — Сергій Притула, Олександр Педан та Ольга Фреймут просто розірвали український медіапростір у шоу “Підйом”. У тому ж 2008 році з’явилися комедійне шоу “Файна Юкрайна”, яке також додало Притулі впізнаваності та слави.




Пізніше Притула став чи не головним обличчям “Нового каналу”, він вів багато інших шоу, зокрема розважальних — “Україна сльозам не вірить”, “Хто зверху?”, “Пристрасті за Ревізором”, “СуперІнтуїція” тощо.

Останні новини:  Олександра Заріцька з гурту KAZKA роздягається все більше: в кліпі Мушлі

У 2016 році з’явилися “Вар’яти” — гумористичний колектив, який зібрав Сергій Притула та виступав виключно українською мовою. Вони гастролювали з живими концертами українськими містами, а також виходила телеверсія їхніх концертів на Новому каналі.

З початку повномасштабної війни в Україні Сергій Притула поставив на паузу телевізійну кар’єру та заявив, що більше не повернеться до ведення розважальних шоу. Він зосередився на волонтерстві, а перед війною також намагався пробитися в політику, але поки що безуспішно.


uapress.kyiv.ua