Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина натякнула на розлучення з артистом

Вчора,   23:30    371

Дружина переможця вокального шоу «Голос країни» Романа Сасанчина Іванна натякнула на розставання з артистом. Напередодні дівчина зізнавалася, що вони мають серйозні проблеми у стосунках.

Двічі переможець вокального шоу “Голос країни” Роман Сасанчин одружився на дівчині Іванні у 19 років. Пара вирішила узаконити стосунки, адже вони очікували на поповнення. Втім, подружнє життя Романа і Іванни виявилося не ідеальним. У своєму Інстаграм-блозі дружина артиста регулярно на нього скаржилася. За словами Іванни, Рома не допомагав їй з дитиною і нічого не робив по дому.

Останні новини:  Тарас Тополя поділився, якою мовою спілкуються його діти

Донька Сасанчина спить у чоботях

Якийсь час Іванна не показувала у своєму блозі чоловіка і не ділилася спільними фото з ним. Тоді прихильники зіркової пари поцікавилися, чи все добре у їхніх відносинах. Іванна не стала приховувати і відповіла, що у них не все добре.

У нас все не ок, це дуже м’яко сказано. Більше стосовно наших стосунків говорити не буду

, – поділилася дружина Сасанчина.

Дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення зі співаком

А на днях у своїх Інстаграм-сторіс Іванна розповіла, що скоро її життя кардинально зміниться. Ймовірно, таким чином дівчина натякнула на розлучення з Романом.

Сьогодні саме той день, коли я зрозуміла для себе, що моє зараз життя міняється повністю. Якщо раніше я дуже цього боялася і навіть не уявляла, що зі мною може таке бути, то зараз я вже прийняла цей факт. Я готова до всього, що буде далі і я нічого більше не боюся. Коли все відбудеться, я обов’язково з вами поділюся

, – поділилася Іванна у своєму Інстаграм-блозі.

Останні новини:  Григорій Решетнік виїхав разом з дружиною за кордон на особливий захід
Дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення зі співаком

Також дівчина зізналася, що через ті зміни, які її чекають у житті, вона планувала припиняти вести власний блог. Втім, Іванна вирішила все ж не покидати блогерство.




Нагадаємо, Роман Сасанчин та його дружина Іванна мають спільну доньку Елізабет, якій у грудні цього року виповниться 3 роки. Наразі подружжя живуть живуть у передмісті Києва у квартирі, яку отримав Роман в подарунок від проєкту “Голос країни”.

Останні новини:  Гайді Клум знялась у дуже відвертій фотосесії з 20-річною донькою


odnaminyta.com