Дружина Дмитра Комарова похизувалася стрункими ніжками на тенісі (фото)

Сьогодні,   09:10    1109

Молода дружина відомого мандрівника, автора та телеведучого програми “Світ навиворіт” Дмитра Комарова, Олександра Кучеренко, показала, як вона вміє грати в теніс. Як відомо, їй 26 років, а її чоловіку 41. І нині, молодша за Дмитра Комарова на 15 років, Олександра Кучеренко, виглядає просто неймовірно. Вона висока, струнка, має гарні худорляві ноги, сильні граціозні плечі та довге шовковисте волосся. Свою нову світлину з заняття тенісом Олександра оприлюднила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, саме так для неї виглядає її найкращий початок тижня — тренування з тенісу. Заняття спортом допомагають їй рухатися вперед, мотивують її на досягнення успіхів, заряджають й дарують відчуття контролю. А ще стабільності та незрівнянного задоволення. Крім тенісу, Олександра Кучеренко любить футбол, але не грати в нього, а милуватися ним та вболівати за нашу збірну в Лізі націй.

Останні новини:  Вітер у волоссі та хиже бікіні: ексдружина Кличка показала свої сицилійські канікули (фото)

“Але то вже інший спорт, коли грають інші, а ти це коментуєш”, – пояснила дружина знаменитого мандрівника.

Слід зазначити, що світлини з гри в теніс Олександра Кучеренко викладала й раніше. Схоже, що це дійсно є її хобі. А в житті, як відомо, вона займається журналістською діяльністю. Насамперед, Олександра була ведучою програми “Зірковий спорт” на телеканалі ICTV. Знов таки, навіть в її робочій професії було щось, що все одно пов’язано зі спортом. Займається вона не просто тенісом, а паддл-тенісом (це гра, адаптована до тенісу, в яку грали більше століття). Відмінність — у цьому виді тенісу менший корд, немає парних доріжок, а сама сітка нижча (тому забивати голи легше).

Останні новини:  У блакитному жакеті і з перлами на шиї: Урсула фон дер Ляєн приїхала до Берліна (фото)
 




Крім цього, для гри в паддл-теніс обирають тверду ракетку, а не струнку, як у звичайному тенісі. А ще використовують розгерметизований тенісний м’яч. Поміж гри в такий теніс, Олександра Кучеренко прославилася ще й тим, що здобула титул “Міс Україна 2016”. Після чого представляла Україну на конкурсі “Міс Світу” у США. Після чого активно працювала моделлю у рекламних кампаніях знаменитих українських дизайнерів та брендів.

Останні новини:  Пенелопа Крус у кардигані і ботфортах посвітила ногами на сторінках глянцю (фото)