Поліція дала поради щодо безпечного керування авто у міжсезоння для уникнення ДТП

Сьогодні,   09:00    133

Настання осінньо-зимового сезону в рази підвищує ризик аварій, особливо в дні різкого зниження температури, опадів або туману.

Тому автовласникам потрібно вміти миттєво реагувати на дорожні умови, що змінюються, і об’єктивно їх оцінювати під час керування транспортним засобом. Про це попередили у патрульній поліції України.

Які ще поради дала поліція

Стрімка зміна сезонів, а також метеорологічних умов призводить до того, що автомобілісти на дорозі не завжди встигають адаптуватися до нових реалій та вибрати максимально безпечний для всіх учасників дорожнього руху стиль керування автомобілем.

Останні новини:  Дебютував новий електрокросовер Audi із запасом ходу 650 км

У поліції нагадали, що необхідно дотримуватися не тільки безпечної швидкості на автомобілі, дистанції, а й бічного інтервалу між машинами .

У негоду важливо збільшити дистанцію мінімум на третину , а сповіщати всіх учасників дорожнього руху про свої маневри потрібно завчасно. Також необхідно пам’ятати про використання ближнього світла фар у денний та у темний час доби. При цьому підготовку до заморозків важливо розпочинати зі зміни літніх покришок на зимові.

Останні новини:  У Парижі представили одразу кілька нових моделей Volkswagen


u-news.com.ua