Як виглядають та чим займаються діти Олега Скрипки (фото)

Сьогодні,   01:00    504

На сцені Олег Скрипка відомий як харизматичний рокер та лідер гурту “Воплі Відоплясова”, але в особистому житті він — відданий родині батько чотирьох дітей. Чоловік та його дружина Наталія виховують двох синів та двох доньок. Музикант намагається підтримувати своїх дітей у їхньому виборі життєвого шляху, підштовхуючи до самовираження та розвитку талантів.

Замість того, щоб встановлювати жорсткі межі, Олег надає своїм дітям можливість дослідити світ мистецтва. Усі вони мають різні інтереси, і тато залюбки допомагає їм випробувати свої сили на сцені та зрозуміти, чи хочуть вони пов’язати своє життя з музикою та мистецтвом.

Останні новини:  Донька Кузьми Скрябіна відвідала Дубаї в Карпатах (фото)

Наприклад, молодший син Олега, вже серйозно налаштований на кар’єру музиканта. За підтримки батька він вперше виступив на сцені, і з того часу його пристрасть до музики тільки зростає. Хлопець також працює над створенням свого дебютного альбому.

Старший син Роман теж вміє грати на музичних інструментах, зокрема на клавішах, і одного разу допомагав батькові на концерті, граючи на синтезаторі. Проте, на відміну від Устима, Романа не так захоплює музична кар’єра. Зараз він вивчає її в університеті.

Останні новини:  Третя дружина Остапчука вперше показала свідоцтво про їхній шлюб (фото)
Олег Скрипка показав, як виглядають його діти
Олег Скрипка показав, як виглядають його діти

Що стосується дівчат, то Олеся проявляє літературний талант — вона пише казки та оповідання, які створює за допомогою мами Наталії. Наталія завжди мріяла займатися письменницькою діяльністю, тож тепер підтримує дочку в цьому прагненні. А наймолодша в родині, Зоряна, поки ще не визначилася з тим, чим хоче займатися в майбутньому, але активно досліджує свої інтереси.

Останні новини:  У синьому купальнику. Марта Костюк поплавала на сапборді у Монако (фото)