Прості трюки, які допоможуть заощадити час на кухні

Сьогодні,   10:20    236

Щоб спростити домашні справи, є кілька простих кухонних хитрощів, які можуть полегшити життя. Вони допоможуть заощадити час, нерви та зберегти продукти свіжими довше- пише Ukr.Media.

Як позбутися запаху в холодильнику

Вівсянка — це не тільки корисний сніданок, але й чудовий абсорбент. Якщо у вашому холодильнику з’явився неприємний запах, достатньо просто поставити миску з вівсяними пластівцями всередину. Вівсянка швидко вбере всі неприємні запахи.

Останні новини:  Кран в ванній кімнаті буде блищати: лайфхак, який варто знати
Вівсянка із чіа. Кадр із відео на ютубі

Як зберегти хліб свіжим довше

Щоб хліб залишався м’яким і не черствів, можна використовувати звичайну дерев’яну лопатку. Покладіть її в хлібницю поруч із хлібом. Дерево допоможе підтримувати оптимальну вологість, що дозволить хлібу залишатися свіжим на кілька днів довше.

Рецепт булочок, скріншот: YouTube

Як полегшити роботу з м’ясорубкою

Якщо у вас м’ясорубка і вона погано справляється з подрібненням твердого м’яса, спробуйте одну просту хитрість. Змастіть шнек (гвинт) м’ясорубки невеликою кількістю рослинної олії. Це дозволить м’ясу легше проходити через м’ясорубку, полегшуючи роботу і заощаджуючи час.

Останні новини:  Ці знаки Зодіаку поставлять крапку в історії свого нещастя. Вони відродяться з попелу

Часник не псуватиметься довше

Щоб часник не псувався і не запліснявів, зберігайте його разом із сіллю та сухою чайною заваркою. Просто покладіть часник у пакет і додайте трохи солі та заварки. Така комбінація поглинатиме зайву вологу і запобігатиме гниттю.

Людина, яка тримає врожай часнику

Як зберегти картоплю світлою

Якщо нарізана картопля починає темніти до того, як ви встигли її зварити, є простий спосіб уникнути цього. Додайте кілька ложок молока у воду, в якій лежить картопля. Це не тільки збереже її білий колір, але й зробить картоплю апетитнішою на вигляд.

Останні новини:  Як вирівняти штори без праски: повісьте виріб і обдайте краплями цього засобу

Ці прості поради допоможуть полегшити щоденні кухонні завдання, зберегти продукти свіжими та уникнути непотрібного клопоту.