Чекають великі зміни, відкриється справжнє призначення людей: астропрогноз на тиждень

Вчора,   23:40    270

Цей тиждень обіцяє бути часом значних трансформацій і нових відкриттів. Планетарні зміни вплинуть на життя кожної людини, спонукаючи нас до самопізнання та пошуку нового шляху.

В ексклюзивному прогнозі для OBOZ.UA астролог і ченелер Ісіта Гая розповіла, що чекає на нас упродовж тижня, з 14 по 20 жовтня. Вона зазначає, що вже з понеділка ми відчуємо вплив енергій Місяця та Меркурія, які сприятимуть спокою та самоаналізу. Це ідеальний час для того, щоб зцілити свою внутрішню дитину, зайнятися творчістю та візуалізацією бажань.

За словами Ісіти Гаї, цей тиждень – це час, коли ми зможемо зрозуміти своє справжнє призначення і почати рухатися в новому напрямку. Однак, астролог закликає бути уважними до своїх внутрішніх відчуттів та не боятися змін.

 

Понеділок, 14 жовтня

День обіцяє бути спокійним та беземоційним. Астрологиня радить провести цей день з дітьми, погратися з ними в ігри, чи сходити на погулянку.

«Цього дня ви зможете зцілювати вою внутрішню дитину, свою внутрішню дитячу енергію. Я б радила займатися творчістю, малювати, ліпити, я б радила дивитися якісь цікаві фільми, можливо, фентезі», – додала Ісіта Гая.

У цей день ви можете зцілити свою внутрішню дитячу енергію і наповнитися позитивними емоціями. Також, якщо ви мрієте подорожувати, мрієте відвідати нові країни та нові місця, це прекрасний день для маніфестацій мрій і прекрасна енергія, щоб створювати мапу своїх бажань саме у цей день.

Останні новини:  Кран в ванній кімнаті буде блищати: лайфхак, який варто знати

Вівторок, 15 жовтня 

«Вівторок стане днем краси та любові. Енергія Венери спонукатиме нас до самопізнання та розкриття своєї внутрішньої краси», – розповідає Ісіта Гая.

Хтось можливо буде планувати якісь косметичні процедури, саме в цей день, вони підуть на користь. Або хірургічні операції також можна планувати. Вівторок запал.є на всередині і ось цей вогонь допомагає розкривати серце.

«Енергія Венери видає красу, цьому ми розкриваємо нашу красу, наше серце через красу. Я б радила прогулянки, подарунки. Даруйте собі прекрасні речі цього дня, робіть щось приємне», – додала астрологиня.

Середа, 16 жовтня

За словами Ісіти, середа буде сприятлива для завершення старих справ та підбивання підсумків.

«Середа буде дуже спокійною та помірною в енергії. Ви зможете завершити старі справи, які у вас підвисли, ви не могли зібратися для їхнього звершення. Саме в середу буде у вас потенціал і сила для цього завершення. Але воно буде не стрімким, а повільним і спокійним», – пояснила експертка.

Останні новини:  Що зробити, щоб дрова горіли вчетверо довше

Четвер, 17 жовтня

Цей день обіцяє бути насиченим і динамічним, повним нових можливостей та змін.

«Буде вирішено багато справ, скрізь будете встигати. Ви наче на порозі нового етапу свого життя. Ви будете відчувати, що треба завершити все старе, закрити всі незавершені гештальти й ось-ось ви починаєте своє нове життя», – додала Ісіта.

Вона зауважила, що четвер для когось стане днем переїзду, зміни роботи, зміни соціального статусу. Тобто багато змін може відбутися саме у цей день.

П’ятниця, 18 жовтня

За словами Ісіти Гаї, цей день буде світлим, спокійним та гармонійним. Ви відчуєте нові потоки енергії.

«Ви наче перебуватимете в медитації. Не поспішайте у п’ятницю, намагайтеся все робити максимально повільно, постарайтеся навіть слідкувати за своїм диханням, навіть якщо ви дихаєте дуже часто, уповільнюйте своє дихання, намагайтеся упродовж дня зупинитися, посидіти із заплющеними очима. Ваша підсвідомість допоможе відкрити вашу енергію. Ви можете згадувати минулі втілення, отримувати знаки від всесвіту. Тому приділіть час собі», – порадила вона.

Чекають великі зміни, відкриється справжнє призначення людей: астропрогноз на тиждень 

Субота, 19 жовтня 

Останні новини:  Насичений колір повернеться: як врятувати одяг за допомогою того, що є на кухні

Це буде день глибокої інтроспекції та духовного зростання. Ми зможемо відчути енергію трансформації та зрозуміти, що деякі сторінки нашого життя добігають кінця. За словами астрологині, субота також буде спокійною, ви ще глибше зануритеся в себе, відчуєте всю енергію трансформації та чітко зрозумієте, що щось або хтось пішов з вашого життя, якісь стосунки будуть завершені у цю суботу, буде завершена стара карма.

Ісіта Гая радить: «Ви зможете захотіти змінити роботу, змінити взагалі напрямок життя, переїхати. Може бути багато інсайтів, до вас може приходити інформація через ваш внутрішній і зовнішній потоки. Тому будьте в гармонії з собою, зі своїм серцем, слухайте себе, намагайтеся бути в тиші й спокої, і всі знаки та підказки вам будуть дані».

Основні рекомендації астрологині на цей тиждень:

  • Понеділок: займіться творчістю, візуалізуйте свої бажання.
  • Вівторок: подбайте про свою зовнішність та внутрішню красу.
  • Середа: завершіть старі справи.
  • Четвер: будьте відкриті до змін.
  • П’ятниця та субота: займіться самоаналізом та медитацією.

Ісіта Гая радить уникати негативних емоцій, таких як заздрість, гнів і невдоволення. Замість цього, варто зосередитися на позитивних моментах і вірити в краще майбутнє.