Що покласти у машинку, щоб покращити прання: 4 незвичні предмети

Сьогодні,   17:00    560

Деякі речі сприяють покращенню прання одягу

Іноді спеціальні засоби для прання не можуть впоратися зі складними плямами. Тому господині можуть застосовувати нетрадиційні предмети, щоб значно покращити якість прання.

У пральну машинку можна покласти незвичні речі, які допоможуть досягти дивовижних результатів. Які саме речі, можуть здивувати ефектом, розповідає rbc.

Кубики льоду

Вони допоможуть розгладити одяг, який після прання буває досить пом’ятим. Три-чотири кубики льоду доданих у сушарку або пральну машину під час циклу «сушка» розтануть і створять ефект сушки, що допоможе розгладити складки.

Останні новини:  Як поєднувати між собою прикраси з різних металів і матеріалів

Каштани

Каштани можуть діяти, як мийний засіб створюючи піну. Вони здатні виводити жирні плями та складні забруднення. Просто розріжте кілька каштанів, покладіть у полотняний мішечок та додайте у барабан під час прання.

Тенісні м’ячики

Надзвичайно ефективні та корисні для прання речей, особливо з пуху. Вони запобігають збиванню та злипанню пуху і механічно розбивають грудки. Додайте під час прання 2-3 м’ячі і верхній одяг не зазнає ушкоджень.

Останні новини:  Де сядеш, там і злізеш: знаки Зодіаку, якими неможливо маніпулювати

Губки для миття посуду

Чудово видаляють з одягу волосся та шерсть і ефективні для плям. Лише варто перед використанням зніміть абразивний шар губки, щоб уникнути забруднень.