Chevrolet представив конкурента Ford Transit

Вчора,   21:08    289

Chevrolet показав конкурента Ford Transit: це перелицьований “китаєць”. У Мексиці анонсовано старт продажу однооб’ємника Express Max: утилітарного фургона з довгою базою та високим дахом. Йдеться про передньопривідний комерційний автомобіль з турбодизелем 2.0 та 6-ступінчастою «механікою», однак Chevrolet і не думав вкладатися в розробку: ліцензію купили у китайського концерну SAIC. Новинкою стане підретушований Maxus V70. Про це повідомляє UAmotors.

Останні новини:  Як виглядає автодім за $750 000 (фото)

Що відомо Chevrolet Express Max

На китайський ринок Maxus V70 вийшов півтора роки тому , причому не тільки у форматі фургона, але і як пасажирський мінівен. Можна вибирати довжину колісної бази, висоту даху, форсування дизельного двигуна (125 або 150 сил), а також коробку передач. Крім “механіки” доступний 9-ступінчастий автомат.

Останні новини:  Новий недорогий Ford Transit надійшов у продаж у Європі

У базовій комплектації є дві подушки безпеки, кондиціонер, медіасистема з 12,3-дюймовим тачскріном та камерою заднього виду. Судячи з фотографії, Chevrolet Express Max запропонують у небагатій версії на «штампування», зате з містким вантажним відсіком і 5,36-метровим кузовом. Комплектації та ціни розкриють пізніше, а у мексиканських дилерів фургон з’явиться на початку 2025 року.

Цікаво, що в Європі комерційна родина Maxus V70 також з’явиться, але вже під брендом Iveco ! У Старому світлі обіцяють повну гаму, тобто на вершині опиниться VIP-версія з легкосплавними дисками, високим дахом, тонованою задньою напівсферою та розширеним набором опцій.

Останні новини:  Renault 4 повертається після 30-річної перерви


newsauto.com.ua