Оля Мартиновська вразила шанувальників новим образом

Сьогодні,   01:00    398
Відома українська кулінарка Оля Мартиновська вразила шанувальників цікавим образом. Такого від неї не міг очікувати навіть Павло Зібров, хоча він би, безумовно, оцінив перевтілення жінки.

Відома суддя проєкту “МастерШеф” Ольга Мартиновська вразила свою аудиторію та показала, що може бути різно. Жінка відверто розповідає про події у її житті. Вміє бути романтичною, серйозною та навіть смішною. Вона не боїться видатися кумедною та з задоволенням експериментує з образами, аби зацікавити увагу публіки.

Останні новини:  Як стилізувати ковбойські чоботи: дружина Віктора Павліка показала трендовий образ

Так, нещодавно на її сторінці в Instagram з’явився новий допис. Кулінарка виклала відео, на якому готує фуа-гра з грушею та деміком з апельсином та маракуєю. Здавалося, що в цьому може бути кумедного, та й зміни в зовнішності можна помітити не відразу – звичний білий кітель, зібране на потилиці волосся.

Оля Мартиновська вразила шанувальників новим образом

Проте, якщо придивитися до обличчя зірки, над вустами, можна побачити чорні парубоцькі вуса. Таким чином, Оля хотіла “закосити” під Ярославського та запросити аудиторію взяти участь в розіграші від “galax”.

Останні новини:  Пенелопа Крус у кардигані і ботфортах посвітила ногами на сторінках глянцю
Оля Мартиновська вразила шанувальників новим образом

Шанувальники оцінили творчі пориви кулінарки та відмітили, що вона досить органічно виглядає з таким сміливим аксесуаром. Їм імпонує почуття гумору Мартиновської, тож не дивно, якщо у конкурсі наважаться брати участь більша кількість осіб, ніж можна було передбачити.

“Повторюсь, Ваша енергія, то кайф! Відчуваємо біт через екран”, “Це прям ваше, дуже зайшло. І гарно, і з гумором”, “Ох! Вам личить цей провокативний образ”,”Я вже не розберусь де справжній Володимир.Відео просто вогонь. Несіть вогнегасник”, “Ви така справжня, в сенсі не з вусами, а взагалі. Від вас віє природністю і простотою в хорошому розумінні! Без пафосу.” написали користувачі мережі під відео.




 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ольга Мартиновська (@olga_martynovska)