Висушити взуття можна швидко й ефективно, і ось як саме

Якщо ви десь серед природи, ви можете висушити взуття за допомогою нагрітого каміння. Вдома у вас може виникнути спокуса кинути взуття в сушарку або поставити його біля печі. Для деяких видів взуття це може спрацювати, та все ж не варто цього робити – пряме тепло може пошкодити ваше взуття.

Останні новини:  Чотири звички, пов’язані з гігієною, через які ви хворієте

Щоб висушити взуття м’яко, але ефективно, найкраще підійде спосіб, описаний нижче. Тільки зауважте, що устілки слід виймати лише у тому випадку, коли вони знімні за задумом виробника.

Ось такі 2 кроки слід зробити, щоб висушити взуття ефективно і швидко:

  • Вийміть устілки та сушіть їх окремо. Зробіть кульки з газети та набийте ними взуття від носка до п’яти, упакуйте щільно.
  • Помістіть взуття в тепле та добре провітрюване місце. Коли газетні кульки вберуть вологу, замініть їх на нові сухі кульки.
Останні новини:  Для чого смажити господарське мило на сковороді

Якщо у вас немає газет (а це більш ніж реальна ситуація в еру цифрових технологій), підійдуть паперові рушники, просто їх потрібно покласти більше, щоб досягти достатньої «твердості». Це, в принципі, все.

Останні новини:  Відмити до блиску ванну кімнату можна швидко і за три копійки

Залежно від того, наскільки промокло взуття і як часто ви міняєте кульки, пара може повністю висохнути приблизно за 8 годин.