Оля Полякова показала фаната, який вибіг на сцену без одягу

Сьогодні,   13:00    292
Оля Полякова запитала в чоловіка, який вибіг до неї на сцену без нічого, для чого він це зробив. Той відповів, що в польоті драйву він вирішив піддатися фантазії.

Завжди позитивна співака Оля Полякова показала чоловіка, який наважився залізти до неї на сцену без нічого. Про це вона розповіла під час того, як відбувалися зйомки відео до її шоу, що має відбутися 26 жовтня. Під час цього процесу Оля Полякова в своєму концертному одязі, який дуже схожий на стиль Ксени принцеси-воїн, але більш сучасний, крутіший і дороговартісний, сама підходила до своїх фанатів. Одним із них виявився чоловік, якого співачка запам’ятала на все життя, бо він вибіг до неї на сцену “у чому мама народила”. Відео до нового шоу Оля Полякова вже виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Останні новини:  Катерина Бужинська в вишуканому ч/б поділилася афірмаціями для досягнення цілей

За її словами, вийшло, що і з фанатами побачилися, і про музику поговорили. Вона зупиняла людей, які проходили повз Київський палац спорту і ставила їм різні запитання, бо 26 жовтня, після концерту у них не буде часу на те, аби брати в людей інтерв’ю. Коли Оля Полякова підійшла до однієї жіночки, то та ледь не втратила свідомість і почала голосно радіти. Це дійсно для жінки було здивуванням, адже просто ідучи Києвом, до неї у концертному костюмі підійшла Оля Полякова. Вона запитала в неї: “Як їй пісня про любов у дуплі”, але на все це жіночка відповіла дуже вірно: “Без коментарів!”. Потім співачка запитувала в неї, як їй концерт, хоча жінка на ньому ще навіть не була. Але що зробити, якщо інтерв’ю з українцями записують заздалегідь до концерту, а не після нього.

Останні новини:  Кайлі Дженнер закрила шоу Coperni та модний сезон у Disneyland Paris
Оля Полякова показала фаната, який вибіг на сцену без одягу

“Ви єдина людина, яка вибігла на сцену голяка. Ви спеціально це зробили?”, – запитала Оля Полякова в чоловіка, який ще не був на її концерті і цього ще навіть не зробив, але після такого інтерв’ю, хто знає, що буде у співачки на концерті 26 жовтня.

На все це чоловік відповів, що він просто вирішив у польоті драйву піддатися фантазії, трішки драйвонути, кайфонути. Сама Оля Полякова підкреслила, що таке стається на її концертах. А тому закликала всіх приходити на її концерти, щоб і такі події побачити також.




 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)