Друзі Дакоти Джонсон і Кріса Мартіна просять їх визначитися зі своїми стосунками

Сьогодні,   16:30    194

Невизначеність у відносинах Дакоти Джонсон та Кріса Мартіна зводить з розуму не лише фанатів, а й друзів пари. Вони втомилися від «гойдалок» зоряної пари.

Недавній вихід Дакоти Джонсон без каблучки остаточно вивів з себе їхнє оточення. Близькі пари зажадали чіткої відповіді з приводу того, що між ними відбувається.

«Їхні друзі терплять усе це надто довго. Кріс і Дакота параноїки. Тому вони мовчать про те, що відбувається. Але коли все починає котитися до біса, вони дзвонять усім, щоб спитати поради», — каже джерело In Touch Weekly.

Останні новини:  Кайлі Дженнер закрила шоу Coperni та модний сезон у Disneyland Paris

Чутки про розрив зірки «50 відтінків сірого» та соліста Coldplay ходять давно. Наприклад, лише через два місяці після заручин фанатка Мартіна написала в соціальних мережах, що музикант підвіз її на авто і сказав, що не заручений.

Після того, як Джонсон вперше опублікувала фото без обручки, були припущення про те, що на неї надто сильно тиснула колишня дружина Кріса Мартіна, Гвінет Пелтроу, яка з величезним ентузіазмом взялася за організацію їхнього весілля. Проте друзі пари поспішили запевнити журналістів, що у закоханих усе гаразд. Просто вони обидва зайняті кар’єрою і мають певний рівень свободи у відносинах.

Останні новини:  Камалія після розлучення з мільярдером Захуром закрутила новий роман і розповіла про обранця