Роузі Гантінгтон-Вайтлі вразила образом із ультрамодними джинсами-бочками: як їх стилізувати

Сьогодні,   10:30    192

Британську модель Роузі Гантінгтон-Вайтлі знають і люблять за її незмінно елегантний стиль. Але останнім часом зірка почала експериментувати з більш екстремальними трендами в одязі.

Так нещодавно Гантінгтон-Вайтлі продемонструвала в Instagram ультрамодні джинси-бочки. Ще й обрала максимально химерний крій цієї просторої моделі.

Під час своєї поїздки до іспанського міста Сант-Марті-Вель вона відвідала ювілейну вечірку бренду Tiffany & Co., для якої зібрала нетиповий для себе образ. Модель вдягла подовжений білий трикотажний топ без рукавів, але з високим коміром і доповнила його незвичайними джинсами.

Останні новини:  Артем Пивоваров не втримав сліз під час концерту

Роузі Гантінгтон-Вайтлі вразила образом із ультрамодними джинсами-бочками: як їх стилізувати

Крій, на якому зупинилась модель, також називають джинсами-підковами через їхню форму. Трендовий стиль відрізняється гіпетрофовано широкими штанинами, які вигинаються назовні, і звуженням у литці.

Ці джинси багато хто з модних критиків відносить до так званих «потворних». Але при цьому вони зараз активно входять у фешн-мейнстрім. Те, що на цю модель звернула свою увагу Гантінгтон-Вайтлі без сумніву тільки додасть їм очок.

Останні новини:  23-річна онучка Софії Ротару стала бізнесменкою у США

До свого ансамблю зірка додала чорно-білі туфлі-човники на високих підборах з плямистим принтом, наче шкіра далматинського дога. А також вдягла два широких золотих браслети і намисто-нитку в стилі бохо. Вийшов розслаблений та невимушений образ, який нескладно повторити, якщо знайти відповідні джинси.