34-річного Тараса Цимбалюка не впізнати – кардинально змінив імідж

Сьогодні,   10:40    582

Свіжа світлина Тараса Цимбалюка в мережі вразила не лише фанів актора, але й колег. Зокрема, Ольга Сумська настільки захопилася новим іміджем мачо, що дійшло до ненормативної лексики.

Тарас Цимбалюк кардинально змінив імідж. Коротка стрижка з легкою сивиною, високо піднята голова, масивний ланцюг на шиї, сережка у вусі та татуювання на лівиці настільки шокували публіку, що стримати емоцій не змогли навіть зіркові колеги. Наталка Денисенко висловилася схвально:

“Тарасику, прикраси тобі дуже личать!”

Оля Полякова відразу почала мріяти про дует з ошатним мачо:

“Ну, такого чувака на сцені нам треба! Ти співаєш? Чи таке?”

Та найбільше здивувала Ольга Сумська. Побачивши актора у такому мужньому вигляді, не стрималася й вилаялася:

“Це розй…б!”

Подібного висловлення від народної артистки не очікував ніхто. Й хоча сам винуватець відповів купою позитивних смайликів в Інстаграмі, знайшлися люди, які не зрозуміли поведінку акторки:

“Ольго В’ячеславівно, ну, ви даєте!”

Можливо, Сумська надихнулася висловами Христини Соловій, яка просто під час концерту назвала стару назву міста Чорноморськ “повною х@нею”, за що потрапила під суд. Коли стало зрозуміло, що артистку виправдали й відпустили, інші вирішили брати приклад зі сміливої знаменитості.

Решта підписників акаунту Тараса теж перебували в емоційному піднесенні після перегляду фото. Щоправда, намагалися тримати себе в руках:

“Спочатку подумала, що це Емінем”.

“Во-о-в, це що за красунчик?!”

“Тарасе! Якось незвично бачити вас у такому образі!”

“Хотілося б побачити усю серію фото! Бо ця нереально крутезна”.

“Харизма і шарм за 100 км пре!”

І далі все в такому ж дусі. Тож Цимбалюку тепер буде дуже складно тримати настільки високу планку й продовжувати дивувати шанувальників його акторського таланту.





odnaminyta.com

Останні новини:  Король Чарльз призупинить лікування онкології через державні візити