Бейрут у вогні: Ізраїль атакує військові склади та підземні тунелі «Хезболли» (ВІДЕО)

Вчора,   22:05    174

Армія оборони Ізраїлю завдала авіаударів за складами зброї та іншими об’єктами руху «Хезболла» у Бейруті. Про це повідомила прес-служба ізраїльських збройних сил.

«Протягом ночі, після отримання Армією оборони Ізраїлю розвідувальної інформації, ВПС завдали серію точкових ударів за певною кількістю складів зі зброєю та об’єктом інфраструктури терористичної організації «Хезболла» в районі Бейрута», – йдеться у повідомленні

Останні новини:  Вишкіл артилеристів: як проходять індивідуальні курси підготовки воїнів. ВІДЕО

 

 

Як зазначила прес-служба, збройні сили Ізраїлю заздалегідь повідомили мирне населення, щоб мешканці змогли залишити райони завдання ударів. «Терористична організація «Хезболла» навмисно розміщує свої об’єкти з виробництва зброї та озброєння під житловими будинками в самому центрі міста Бейрут, наражаючи на ризик цивільне населення в цьому районі», – сказано в повідомленні.

Останні новини:  Дрон атакував військове училище в Москві, викликавши пожежу (відео)

Уточнюється, що ЦАХАЛ продовжує діяти, щоб послабити та знищити можливості «Хезболли».

Також повідомляється, що ЦАХАЛ знищив підземний тунель завдовжки 250 метрів, розташований за 300 метрів від ізраїльсько-ліванського кордону. Усередині тунелю було виявлено командні центри, підготовлені бойові комплекти, зброю, а також обладнані житлові приміщення з душовими, кухнею, холодильником та запасами їжі. Тунель був знищений: усередині залили бетон, щоб запобігти його використанню в майбутньому.

תיעוד האטימה מתוך תשתית תת-הקרקע | את