Чоловіка звільнили з роботи за 50-годинну історію запитів у Google: що він шукав

Вчора,   20:00    1732

Чоловіка звільнили з роботи, після того як керівництво роздрукувало історію його 50-годинних пошукових запитів у Google.

Так, Джош Вільямс працював адміністратором у роботі з клієнтами. Через три місяці після початку роботи його викликав на нараду начальник і сказав, що той тричі був відсутнім на роботі з безглуздих причин, зокрема, через використання “засмаги для носа”, передають Економічні Новини.

“Я перебував на випробувальному термін. У мене було два чи три лікарняні, та виправдання, які я використав, були просто страшенно дурними… Справа дійшла до того, що у мене просто було незначне навантаження. Мені просто не давали роботи, тому я почав гуглити на комп’ютері компанії”, — розповів Джош Вільямс.

Останні новини:  Мережі насмішив лабрадор, який не вміє ловити предмети

Серед його інтернет-запитів — питання про “невдалий ботокс Саймона Ковелла” та “Чи болять зуби в індички”.

Перед звільненням він витратив всі свої заощадження на лікування власних зубів. Вільямс зізнався, що був загнаний у кут. Він залишився без грошей і без роботи, а тому вирішив опублікувати історію його звільнення в TikTok, щоб хоча б трохи заробити.

Останні новини:  Компанія Маска не може відновити роботу в Бразилії через проблеми зі сплатою штрафів

Проте його відеоролики, опубліковані “згарячу” після звільнення “викликали драматичні зворотні ефекти”. Після перегляду цього відео Джошу Вільямсу відмовили в трьох вакансіях нові роботодавці, в результаті чого він почувався “збентеженим і присоромленим”. Тому чоловік закликав людей думати, перш ніж щось публікувати в інтернеті.

Загалом публікація в інтернеті відеоролика про втрату роботу принесла йому 450 фунтів стерлінгів. Однак цієї суми недостатньо для оплати орендної плати та інших рахунків.

Останні новини:  Пес навчився самостійно діставати лід із холодильника

Джош Вільямс також отримав багато образливої критики за розміщене відео. Зараз він дуже шкодує про розміщення відео в TikTok.

Джош уже працює координатором поставок у харчовій промисловості, але надалі він хоче займатися створенням контенту. За словами чоловіка, ситуація на нього дуже вплинула і робота йому не до вподоби.