Новий Mitsubishi Outlander PHEV дебютував у Європі

Сьогодні,   15:02    318
Японський виробник Mitsubishi презентував новий плагін-гібридний кросовер Outlander PHEV для європейського ринку.

Підрозділ Mitsubishi Motors Europe продовжує розширювати модельний ряд на ринку Європи й новий Outlander PHEV має стати флагманом бренду в ЄС. 

Хоча Mitsubishi Outlander PHEV вже давно представлений в інших частинах світу, проте бренд обіцяє унікальні деталі, розроблені спеціально для європейського ринку. 

Mitsubishi Outlander PHEV 2025 року

Новий Outlander PHEV спирається на міцний фундамент і міжнародний успіх трьох поколінь. Його попередник був піонером формату «PHEV для SUV». З моменту виходу на ринок у 2013 році в Європі було продано понад 200 000 одиниць, і тепер виходить четверте покоління моделі. 

Новий Mitsubishi Outlander почнуть виготовляти на заводі в Оказакі в Японії з кінця 2024 року. Слідом за нещодавно представленими моделями ASX та Colt він приєднується до оновленого асортименту продукції бренду. 

Розміри: 1750 міліметрів у висоту, 4719 міліметрів у довжину, 1862 міліметри в ширину та колісна база 2704 міліметри. Це робить модель конкурентом Skoda Kodiaq. 

Інтер’єр 

Mitsubishi Outlander PHEV 2025 року




Оптимізований дизайн інтер’єру забезпечує більші розміри салону та покращення акустичних і вібраційних характеристик (NVH = Behavior Noise, Vibration and Harshness), що, у свою чергу, сприяє комфорту водіння та подорожі. 

Геометрично горизонтальне розташування автомобіля чітко видно з передніх місць сидіння. Яскрава лінія проходить по центру керма над цифровою панеллю приладів і під плаваючим дисплеєм інформаційно-розважальної системи та створює враження простору. 

Mitsubishi Outlander PHEV 2025 року

Усі фізичні точки дотику в салоні – кермо, важіль перемикання передач, поворотні елементи керування, перемикачі склопідйомників і ручки – створені для забезпечення точного зворотного зв’язку та вселяють впевненість. Цифрові компоненти, такі як контрольно-вимірювальні прилади, проекційний дисплей (HUD) та інформаційно-розважальна система, розроблені для інтуїтивно зрозумілого керування. 

Новий Outlander PHEV оснащений безкаркасним цифровим дзеркалом заднього виду, яке поєднується з дизайном салону та покращує загальну видимість. Якщо цьому перешкоджають пасажири, багаж або несприятливі умови навколишнього середовища, допоможе перемикання на камеру заднього виду. 

Останні новини:  На Паризькому Автосалоні-2024 Citroen представить повністю новий модельний ряд автомобілів

Mitsubishi Outlander PHEV 2025 року

Повністю цифровий 12,3-дюймовий монітор високої роздільної здатності з кольоровим TFT-дисплеєм розташований за кермом, а 12,3-дюймовий дисплей для підключення смартфона також розширює можливості підключення в салоні. 

Пасажири автомобіля також можуть бездротовим способом перенести свій персоналізований цифровий світ у салон нового Outlander PHEV через Apple CarPlay або Android Auto та використовувати його в дорозі. Термін служби батареї мобільних пристроїв також не є проблемою, оскільки смартфони можна швидко й ефективно заряджати за допомогою бездротового зарядного пристрою Qi потужністю 15 Вт. 

В той же час, система голосового керування нового Outlander PHEV забезпечує доступ до різноманітних функцій за допомогою команди активації «Hello Mitsubishi», не відводячи очей від дороги. 

Mitsubishi Outlander PHEV 2025 року

Завдяки великому панорамному скляному даху довжиною 928 міліметрів і шириною 702 міліметри, який також можна відкрити для надходження свіжого повітря, салон нового Outlander PHEV залитий природним світлом. 

Задні сидіння, які можна розділити у співвідношенні 40:20:40, можна гнучко адаптувати до будь-яких потреб завантаження, а збільшений отвір багажника та розширений салон полегшують завантаження та розвантаження. Багажник об’ємом щонайменше 495 літрів пропонує ще більше місця для повсякденних речей. Якщо потрібно ще більше місця, його транспортну місткість можна збільшити до 1404 літрів, склавши задні сидіння за допомогою механізму складання. 

Під капотом 

Mitsubishi Outlander PHEV 2025 року

В прагненні запропонувати клієнтам Mitsubishi переконливий загальний пакет, новий Outlander PHEV також отримав повністю перероблений привід. Серцем оновлень є повністю перероблена розеточна гібридна трансмісія зі збільшеним запасом ходу на електроприводі, типовою для електромобілів динамікою розгону та покращеною плавністю ходу, що має на меті забезпечити ще тихішу та приємнішу їзду. 

Система поєднує в собі чотирициліндровий бензиновий двигун із двома потужними електродвигунами та збільшену літій-іонну акумуляторну батарею в поєднанні з бездротовою трансмісією, яка підвищує продуктивність приблизно на 40 відсотків порівняно з попередньою моделлю. 

Останні новини:  Hyundai представить оновлений i20 N, але тільки для однієї країни

Mitsubishi Outlander PHEV 2025 року

Нова акумуляторна батарея має загальну ємність 22,7 кВт-год, що означає, що Outlander PHEV може продовжувати рух в електричному режимі без використання двигуна внутрішнього згоряння. Згідно з процедурою тестування WLTP, можливий пробіг до 86 кілометрів на електроприводі. 

Електродвигун, встановлений спереду, забезпечує потужність 85 кВт і крутний момент 255 Ньютон-метрів, задній блок генерує 100 кВт та 195 Нм. Завдяки інтегрованому управлінню двигуном, задній привід розміщений у більш компактному корпусі, що дозволяє зробити трансмісію тоншою. 

Mitsubishi Outlander PHEV

Японський D-SUV також був додатково вдосконалений з точки зору його ефективності. Завдяки зменшеному внутрішньому опору більша батарея тепер може генерувати безперервну потужність, яка на 108% вище, ніж у попереднього покоління. Нова система рідинного охолодження також допомагає гарантувати, що весь потенціал акумулятора використовується в будь-який час. 

Інтегрований тепловий насос, великий бензиновий двигун 

Mitsubishi Outlander PHEV

Крім того, новий Outlander PHEV має переваги інтегрованої системи теплового насоса, яка зменшує споживання електроенергії, навіть коли кондиціонер увімкнено, таким чином зберігаючи запас ходу на електриці якомога довше навіть у зимових умовах. 

Хоча базові дані двигуна внутрішнього згоряння (об’єм 2360 куб.см, два верхні розподільні вали, 16 клапанів) багато в чому відповідають показникам попереднього покоління, розробники доповнили систему рециркуляцією вихлопних газів, розширеними каналами охолодження та вбудованим випускним колектором для збільшення паливної ефективності та продуктивності. 

Mitsubishi Outlander PHEV 2025 року

Блок потужністю 100 кВт / 203 Нм безперебійно працює з електрифікованими компонентами та забезпечує незмінно динамічне водіння. Завдяки потужності системи 225 кВт / 306 к.с. і об’єму бака, збільшеному до 53 літрів, робочий радіус можна збільшити ще більше, якщо використовувати комбіноване використання електричного та гібридного приводу. В офіційному тестовому циклі WLTP споживання палива становить 0,8 л/100 км, викиди CO₂ — 18 г/км, а загальний запас ходу — до 844 км. 

Наприклад, розгін від 0 до 100 км/год тепер відбувається набагато швидше за 7,9 секунди, що, серед іншого, полегшує обгін і виїзд на автостраду. 

Останні новини:  Tesla відкликає десятки тисяч Cybertruck через збій камери заднього виду

Режим EV, але тільки CHAdeMO 

Mitsubishi Outlander PHEV 2025 року

Три режими водіння (EV, послідовний і паралельний гібридний режим) також допомагають гнучко адаптувати ефективність, продуктивність і поведінку автомобіля до різних умов. 

Водій також може вручну контролювати використання бортової енергії за допомогою чотирьох простих для вибору опцій: 

  • Normal: автоматично оптимізує використання електричних і гібридних приводів. 
  • EV: повністю електричний привід (якщо рівень заряду акумулятора достатній). 
  • Save: збереження поточного стану заряду акумулятора. 
  • Charge: зарядка акумулятора під час водіння. 

Оптимізована плагін-гібридна трансмісія призначена для того, щоб новий Outlander міг залишатися в повністю електричному режимі навіть під час спортивної їзди на швидкості до 135 км/год. Ви можете розраховувати на достатній запас ходу, навіть коли кондиціонер увімкнено, що також зменшує частоту процесів зарядки. 

Mitsubishi Outlander PHEV 2021 (зарядка)

Оскільки новий Outlander PHEV має зарядні порти Type 2 і CHAdeMO, можна використовувати як домашню зарядку, так і потужнішу громадську інфраструктуру. Однак підключення CHAdeMO рідко зустрічаються в громадських місцях. 

На борту є система повного приводу S-AWC (Super All Wheel Control); Також є переглянуті компоненти шасі та кермове управління з покращеним зворотним зв’язком. 

Для найкращої продуктивності за будь-яких дорожніх і погодних умов новий Outlander PHEV має сім режимів водіння: NORMAL, ECO, POWER, TARMAC, GRAVEL, SNOW і MUD. Кожен режим можна вибрати легко та інтуїтивно за допомогою центрального поворотного регулятора. 

Mitsubishi Outlander PHEV 2025 року

Більші вентильовані 350-міліметрові гальмівні диски вбудовані в 18- та 20-дюймові легкосплавні диски спереду та ззаду. 

Новий Outlander PHEV також можна активно використовувати з причепом. «Trailer Stability Assistant» постійно стежить за стійкістю руху причепа, спеціально гальмує окремі або всі колеса в критичних ситуаціях водіння, таких як рухи на крені, і, якщо необхідно, зменшує потужність двигуна, доки контроль не відновиться. 

Ціна 

Mitsubishi Outlander PHEV 2025 року

Стартова ціна Mitsubishi Outlander PHEV у Німеччині становить 49 990 євро (RPE). П’ятирічна гарантія на 100 000 кілометрів включена. 


motorcar.com.ua