Де зараз Євген Літвінкович – зірка проектів Х-фактор і Україна має талант

Сьогодні,   16:00    211

Шанувальники музичних талант-шоу напевно пам’ятають фіналіста проєктів “Х-Фактор” і “Україна має талант” Євгена Літвінковича.

Євген Літвінкович приїхав в Україну з Білорусі і в 2012 році зумів завоювати серця глядачів на шоу “Україна має талант”.

Незважаючи на те, що перемогти у фіналі йому не вдалося, він не здався і повернувся наступного року на проект “Х-Фактор”, де знову дійшов до фіналу.

Після цього продюсерський центр СТБ запропонував йому п’ятирічний контракт, і артист активно зайнявся написанням пісень. Незабаром він порадував своїх шанувальників кліпом на композицію “Знаки Зодіаку”, сольним концертом і гастрольним туром.

У 2014 році співак вирішив спробувати себе на Національному відборі на “Євробачення” з російськомовною композицією “Стреляная птица”. У фіналі Євгену вдалося посісти 8-ме місце, випередивши Стаса Шурінса, дует “Анна-Марія” та інших популярних артистів.

Останні новини:  Ольга Куриленко запостила архівне фото, де 17-річною позувала голою на Багамах

Його раптове зникнення з української сцени залишилося практично непоміченим, адже всі були зосереджені на анексії Криму та початку війни на Донбасі. Лише через шість років Літвінкович розповів, що у 2014 році телеканал СТБ в односторонньому порядку розірвав із ним контракт.

Незважаючи на це, Євген продовжував писати музику, включно з україномовними піснями, і займається цим досі.

Останні новини:  Періс Гілтон у капелюшку від українського дизайнера зробила неочікувану покупку посеред вулиці

Суперечки щодо статі

Навколо статі артиста ходило безліч чуток. У виконавця досить високий голос як для чоловіка і витончені риси обличчя, що нагадують жіночі. Через це дехто вважає, що Літвінкович народився дівчинкою і пізніше вирішив змінити стать.

Сам Євген стверджує, що з’явився на світ із чоловічими статевими ознаками, хоча свій паспорт журналістам ніколи не демонстрував.

Останні новини:  Влад Яма показав, чого досяг його син після еміграції

Де зараз Літвінкович

Від початку повномасштабної війни музикант залишався в Києві. Він брав участь у благодійних концертах і виступав перед дітьми в костюмі пса Патрона. В Україні співак живе разом зі своєю коханою Вікторією, яка займається проведенням розважальних заходів. На деякий час дівчині довелося покинути місто через обстріли.




Минулого року, до Дня Святого Валентина, Євген випустив україномовну пісню під назвою “Пульс”.


uapress.kyiv.ua