Андрій Джеджула планує стати асом у захисті неба над Києвом

Вчора,   19:30    383

Андрій Джеджула вбрався у піксель і відбув на військовий полігон. Та шоумен не став військовослужбовцем ЗСУ, а долучився до добровольчого підрозділу захисників неба.

Стрічка новин в Інстаграмі Андрія Джеджули зарясніла світлинами у військовій формі. Дехто подумав, що знаменитий чоловік доєднався до лав ЗСУ й проходить вишкіл на полігоні. Але виявилося, що актор відвідує курс для цивільних, до якого може долучитися кожен охочий.

Останні новини:  Бейонсе жорстоко рознесли хейтери на тлі скандалу з P. Diddy

Нині Джеджула проходить навчання. На полігоні доводиться робити багато дечого незвичного. Бійці-добровольці й курс з інженерно-саперної підготовки пройшли, й отримали навички з тактичної медицини.

Звісно ж, без вогневої підготовки теж не обійшлося. А ще тренувалися на стимуляторах та страйкбольних автоматах. Всі отримані знання Андрій планує використати, долучившись до когорти захисників неба.
Певен, що зможе вполювати й знешкодити ворожий шахед. Ведучий з товаришами з підрозділу збирається патрулювати київське небо. Заняття тривали 2 тижні. Джеджула не збирається залишати роботу ведучого новин на телеканалі “Київ 24”.
А ще продовжуватиме волонтерити, вести благодійні концерти й аукціони. Та обов’язково планує виділити у своєму щільному графіку час на позмінні бойові чергування, які здійснюватимуться мобільними групами.

Складаються вони з людей, які живуть цивільним життям, але мають бажання допомагати й рятувати. Джеджула попрохав не плутати ТрО, ЗСУ та ДФТГ. Перші два належать до військовослужбовців. А склад останнього підрозділу збирається з добровольців, які не є військовозобов’язаними.





odnaminyta.com

Останні новини:  Селена Гомес налякала шанувальників дивними танцями