Презентовано трейлер документальної драми "Сімейний альбом" (ВІДЕО)

Сьогодні,   14:35    211

Команда документального фільму «Сімейний альбом», створеного за державної підтримки, представила офіційний трейлер та оголосила дату всеукраїнської прем’єри стрічки.

Через родинну історію австрійського інженера Александра Вінербергера, який у 1933 році таємно сфотографував жертв Голодомору в Україні, та його правнуки — британської фотохудожниці, Самари Пірс — фільм «Сімейний альбом» показує, що єдиною справжньою причиною війни Росії проти України є незмінне протягом століть прагнення російської імперії та її наступників  знищити український народ і його ідентичність.

Останні новини:  Бійці ЗСУ у бою затрофеїли БМП-2 окупантів під Вугледаром (ВІДЕО)

У національний кінопрокат фільм вийде 21 листопада, напередодні Дня пам’яті жертв Голодомору. Світова прем’єра «Сімейного альбому» відбудеться у жовтні на ювілейному 40-му Варшавському міжнародному кінофестивалі (40 Warszawski Międzynarodowy Festiwal Filmowy, WFF), де стрічка представлятиме Україну в конкурсній програмі фестивалю класу «А» в секції документальних фільмів.

Останні новини:  Окупанти не повертаються: ЗСУ показали, як відбивають накати російської піхоти на Харківщині (ВІДЕО)

Фільм «Сімейний альбом» створено на замовлення державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України» компанією «ГУД МОНІНГ ДІСТРІБЬЮШН» (Good Morning Films). Він став одним з переможців Мистецького конкурсу на виробництво серіалів та фільмів сучасної тематики, який відбувся у 2023 році.

Самара Пірс

Режисерка — Марина Ткачук, продюсер — Андрій Корнієнко, виконавча продюсерка — Злата Єфіменко, оператор-постановник — В’ячеслав Раковський, композитор — Хоссейн Мірзаголі, режисер монтажу — Олексій Тараненко, звукорежисер — Андрій Обод, історичний консультант — Яна Гринько.




Наукову та консультаційну допомогу під час зйомок команді фільму надав Національний музей Голодомору-геноциду. Також, за підтримки Українського культурного фонду, фільм вже перекладено та озвучено п’ятьма мовами: англійською, польською, німецькою, французькою та іспанською.

Останні новини:  Безвідходна утилізація — наші дронарі на ходу здійснюють кремацію ворожого транспорту (ВІДЕО)
Кадр з фільму «Сімейний альбом»