Камалія розповіла, які пластичні операції зробила і що планує ще в собі змінити

Вчора,   20:30    175

Українська співачка Камалія не приховує, що робила пластику. Співачка запевняє, що зараз їй все подобається у власній зовнішності і вона отримує купу компліментів, як від чоловіків, так і від жінок.

Пластичні операції – зараз настільки поширена процедура, що її роблять не лише багаті та знамениті люди, а й звичайні українці. Так, за кілька тисяч доларів пластичний хірург зробить ідеальний ніс, збільшить бюст, або виправить будь-яку особливість, яка не подобається пацієнту.

Останні новини:  Мел Гібсон вперше за тривалий час показався з 14-річною донькою від росіянки

Серед зірок українського шоу-бізнесу практично немає тих, хто не звертався за послугами до пластичного хірурга. Співачка Камалія не стала виключенням. Так, в недавньому інтерв’ю виданню “Фокус” артистка розповіла про всі операції з вдосконалення зовнішності, які вона зробила.

Камалія нарешті зізналась, чи робила якісь процедури для того, аби змінити свою зовнішність

За словами співачки вона робила лише одну операцію – ринопластику. При цьому Камалія запевняє, що змінювала форму носа, бо це було необхідно. Співачка пригадала, що коли її донькам було 2 місяці, одного разу вона знепритомніла і впала бровою і носом на кут дивана. Тоді Камалії зашивали рану над оком і робили операцію на носі. Пізніше довелося робити ще одну пластичну операцію на носі, щоб повернути йому гарну форму.

При цьому Камалія зізнається, що їй подобався її природній ніс і якби не та травма, вона його б ніколи не змінювала.

Останні новини:  16-річна дочка Ніколь Кідман дебютувала як модель: який вигляд у її віці мала зіркова мама
Камалія розповіла про збільшення губ

А от, що співачка хотіла б у собі змінити – це бюст. Камалія зізнається, що хотіла б зробити мамопластику, та по медичним показам їй не можна робити операцію на бюсті. Чотири роки назад співачка перенесла онкологічне захворювання молочних залоз. Саме тому їй зараз протипоказані будь-які операції.




При цьому співачка запевняє, що повністю задоволена своєю зовнішністю і регулярно чує компліменти у свій бік від чоловіків, та від жінок.

Останні новини:  16-річна дочка Ніколь Кідман дебютувала на подіумі


odnaminyta.com