Як приготувати ліниві голубці з кабачків: страва, здатна здивувати всіх домочадців

Вчора,   23:30    137


Досвідчені господині, які проводять багато часу на кухні розуміють, що не обов’язково вигадувати супер складні та багатокомпонентні рецепти страв, щоб у результаті отримати щось смачне та ситне, щоб нагодувати родину.

У цій статті можна ознайомитися з чудовим рецептом: ліниві голубці з кабачків. Проста, але дуже смачна літня страва, яка припаде до смаку всім. А також на її приготування не потрібно витрачати багато часу та сил.

Останні новини:  Ледачий метод соління сала: буде танути в роті

Саме кабачки стають фаворитами впродовж всього літа, коли ви розумієте, наскільки вони смачні та ароматні. Голубці в такому виконанні – процес простіший, ніж звичайні голубці. Не потрібно пропарювати капусту, фарширувати та зав’язувати листи.

Інгредієнти:

  • Цибулина – 1 шт.;
  • Кабачок – 1 шт. середнього розміру;
  • Морква – 1 шт.;
  • Половина качана капусти;
  • Курячі яйця – 2 шт.;
  • Сметана або томатний соус до смаку для заправки;
  • Сіль і перець.
Останні новини:  Суп харчо з яловичини з рисом

Приготування:

  1. Для початку потрібно нарізати цибулину дрібними кубиками, щоб вони не виділялися у загальній масі продуктів. Натріть кабачок і змішайте разом із цибулею, залишити, щоб стекла зайва рідина.
  2. Після цього натріть моркву, змішати разом з фаршем, іншими овочами, додати сіль і перець, два яйця і добре перемішати. Повинна вийти густа маса, яка не липне до рук.
  3. Після цього можна сміливо формувати голубці( котлетки) того розміру, який вам подобається. Укладіть у посуд, залийте сметанним чи томатним соусом, накрийте кришкою, фольгою.
    У цей час потрібно розігріти духовку до 200 градусів, після чого відправити готове деко і випікати близько сорока хвилин.
  4. Під час подачі страви можна прикрасити зеленню або сиром.
Останні новини:  Суп, який готовий їсти хоч щодня

Смачного!


uapress.kyiv.ua