Після зради Сумської Паперний закрутив роман з заміжньою жінкою: чим закінчився цей любовний трикутник

Сьогодні,   15:00    436

Після розлучення з Ольгою Сумською Євген Паперний врешті знайшов своє щастя з Тетяною. Та от біда – його обраниця була не вільною. Наявність чоловіка в коханої не зупинила настирливого актора.

Оскільки благовірний жінки частенько їздив у відрядження, перелюбці чудово проводили час разом. Все було тіп-топ, та одного разу чоловік-рогань повернувся додому трішки раніше, ніж планувалося. й застав коханців на місці злочину.

Останні новини:  Джастіна Бібера розкритикували за вибір дивного авто

Тетяна відразу ж сповістила благовірному, що вони розлучаються. А Паперний, можна сказати, проявив благородство – відібравши у суперника дружину, віддав йому власну квартиру.

Сам же хутенько зібрав речі й переселився в оселю Тетяни. На диво, ці стосунки виявилися доволі міцними. Пара й понині разом, хоча вже минуло більш як 3 десятиліття. Євген і досі закоханий у свою дружину, як замолоду. Їм не буває сумно, коли вони проводять час один з одним.

Останні новини:  Памела Андерсон під прицілом папараці в Іспанії

Жінка тиха, домашня, не прагне до слави й популярності, тож не викликає у Паперного шалених нападів ревнощів, які він зазнавав у шлюбі з Сумською. Ревнуючи молоду дружину, Євген просто шаленів і навіть у пориві люті міг підняти руку на жінку.

Звісно, привід був. Ольга, ще перебуваючи у шлюбі, крутила шури-мури з нинішнім чоловіком Віталієм Борисюком. Врешті вийшла за нього заміж. Живуть щасливо не одне десятиліття, виростивши спільну доньку Ганну.

Останні новини:  Бред Пітт та Інес де Рамон відклали весілля через серйозну причину

Тетяна Євгену дітей не народжувала. Натомість від Ольги Сумської у Паперного є донька Антоніна. Вона нині мешкає у москві. Створила сім’ю з актором Володимиром Ягличем і народила йому доньку та сина.





odnaminyta.com