Mitsubishi анонсувала концепт нового 7-місного позашляховика

Сьогодні,   11:00    224
Новий концепт Mitsubishi дебютує на Філіппінах та має стати попередньою версією для нової серійної моделі для регіону АСЕАН.


  • Mitsubishi готує новий концепт 7-місного позашляховика 
  • Позашляховик менший за майбутні Pajero та Pajero Sport 
  • Йдеться про передсерійну версію Mitsubishi XForce для АСЕАН

Mitsubishi здивувала тізером нового концепту семимісного позашляховика, який має дебютувати на Філіппінському міжнародному автосалоні (PIMS) 24 жовтня 2024 року. Хоча компанія ще не розкрила назву концепту, є велика ймовірність, що він може служити попереднім варіантом майбутньої серійної моделі. 

Останні новини:  З запасом ходу 2000 км: Geely готує дебют гібрида нового покоління

Позашляховик Mitsubishi

Японський автовиробник опублікував два тізерні зображення, на яких частково показано передню та задню частини позашляховика. Хоча назва моделі залишається нерозкритою, прихований текст на веб-сайті називає її «DST Concept». 

При ближчому розгляді фотографій видно, що лінія закриття задніх дверей розташована досить близько до дверей багажника для трирядного семимісного SUV. Це змушує вважати, що концепт може бути меншим, ніж потенційний наступник припиненого Pajero. 

Однією з можливостей є те, що концепт представляє нове покоління Pajero Sport, дебют якого очікується найближчим часом і, ймовірно, матиме спільну платформу з середньорозмірним пікапом Triton. Однак позашляховики на базі пікапів зазвичай мають довший задній звис, ніж можна побачити на тізерних зображеннях. 




Позашляховик Mitsubishi

Більш вірогідним варіантом може стати розтягнута версія компактного кросовера Mitsubishi XForce з переробленим кузовом і трирядним компонуванням сидінь. Світлодіодні фари нагадують фари XForce, а решітка радіатора натхненна Outlander. 

Останні новини:  Купе Rolls-Royce Spectre отримав забарвлення в тонах лунного гало

Mitsubishi наголошує, що презентація концептуального семимісного позашляховика на Філіппінах «підкреслює відданість бренду водіям АСЕАН». Це говорить про те, що виробництво моделі, ймовірно, буде обмежено ринком АСЕАН, подібно до XForce. 

Стосовно варіантів трансмісії, подробиці поки не повідомляються. Якщо концепт справді базується на XForce, він, ймовірно, матиме той самий 1,5-літровий, неелектрифікований, чотирициліндровий двигун потужністю 105 к.с. (77 кВт), який поєднується з CVT і переднім приводом. 

Останні новини:  Rolls-Royce створив ексклюзивну версію купе Spectre

Більше про новий концепт Mitsubishi можна буде дізнатись 24-27 жовтня. 


motorcar.com.ua