Настя Каменських натякнула на розлучення з Потапом

Сьогодні,   11:30    394
Вони живуть в різних країнах та їм вже тривалий час приписують розлучення — які ж насправді зараз стосунки між Настею Каменських і Потапом? Подробиці.

Нещодавно українська співачка Настя Каменських звернулася до своїх підписників із питанням, яке торкнулося особистих стосунків. Вона поцікавилася, чи відчуває хтось із її фанатів, що любов є найпотужнішою залежністю, а також чи поверталися вони до своїх колишніх партнерів.

Хоч і подробиці залишилися невідомими, артистка зазначила, що її розповідь буде цікавою. У своєму дописі вона також включила фрагмент з нового кліпу, в якому постала в міні-сукні на фоні гольф-поля. У пісні, яка супроводжує відео, йдеться про складні емоції, зокрема про розбиті серця та залежність від кохання, що додає глибини і змісту її творчості.

“Я розбила серце свого екса, але все ще залежна від тебе”, – співає Настя Каменських.

Настя Каменських натякнула на розлучення з Потапом

Відомо, що чутки про можливе розлучення Насті Каменських і Олексія Потапенка, відомого як Потап, циркулюють вже тривалий час. За інформацією блогера Богдана Беспалова, у Насті з’явився новий молодий обранець, з яким вона нібито живе за кордоном.




Потапу приписують роман з Анною Андрійчук, яка колись була подругою Насті. Як стверджує блогер, саме з Андрійчук Потап нібито зраджував Каменських, і це стало причиною розриву. Беспалов також зазначив, що чутки про весілля Андрійчук можуть бути способом відволікти увагу від її справжніх почуттів.

Останні новини:  Вікторію Бекхем у стильному образі зняли на прогулянці з 22-річним сином в Парижі
Настя Каменських натякнула на розлучення з Потапом

Настя, усвідомлюючи ситуацію, продовжує підтримувати цю гру, адже для неї важливо зберегти репутацію артистки. Вона розуміє, що можуть виникнути співчуття через те, що Потап часто проводив час у компанії інших жінок. Існує також версія, що Потап і Андрійчук були помічені разом у європейському готелі, де провели ніч після одного з його концертів.

Останні новини:  Тімоті Шаламе зістриг знамениті кучері і став схожим на школяра