Соловйов зробив несподівану заяву в прямому ефірі, запропонувавши можливість відставки Володимира Путіна.

Про це він повідомив під час прямого ефіру на пропагандистському каналі “Росія-1”.

Соловйов різко критикував ситуацію в російській армії, вказуючи на проблеми з військовою логістикою та недоліки в оборонних лініях, попри великі фінансові витрати. Він наголосив, що простих покарань винних недостатньо і що потрібно призначати компетентних людей, які здатні діяти швидко й ефективно.

Останні новини:  Туристи зіпсували знаменитий термальний басейн, кидаючи в нього монетки "на удачу" (відео)

“Мало просто посадити винних. Треба призначити тих, хто вміє діяти ефективно, швидко і чітко. Неважливо, до якого міністерства вони будуть “приписані”. Головне, щоб робили свою справу”, — сказав пропагандист.

Найбільше резонансу викликала його заява про можливу відставку “верховного”, під яким він, очевидно, мав на увазі Путіна. Соловйов заявив: “Якщо для цього потрібна відставка верховного, то…”, хоча швидко додав, що такі рішення не входять до його компетенції.

Останні новини:  ЗСУ знищили ворожу БМП разом з десантом (ВІДЕО)

Ця фраза шокувала всіх присутніх, і один із гостей навіть не зміг стримати емоцій, вигукнувши щось нерозбірливе. У відповідь на це Соловйов спробував виправдатися, зазначивши, що прийняття таких рішень “не його рівня”.

“Якщо для цього потрібна відставка верховного, то… Як кажуть мої друзі, розумію, не мені приймати такі рішення. Але нумо використовувати все найкраще з нашого досвіду і розв’язувати проблеми тими методами, які потрібні зараз”, — заявив телеведучий.




expert.in.ua

Останні новини:  ВПС США представили ядерний бомбардувальник B-21 Raider під час льотних випробувань (відео)