Макс Барських встановив новий рекорд у шоубізі

Сьогодні,   10:00    792

Макса Барських можна сміливо назвати трендсетером в українській музиці. Кожна його нова музична чи відеоробота залітає в тренди. І не дивно, адже артист давно гучно заявив про себе не лише в Україні, а за її межами.

З перших днів повномасштабного вторгнення співак чітко окреслив свою проукраїнську позицію. Згодом він почав давати благодійні концерти по всьому світу й допомагати нашим військовим. А його хіт «Буде весна» став народним гімном початку великої війни.

Останні новини:  Ієн Сомерхолдер зізнався, чому більше не знімається у кіно

Макс Барських – Буде весна – слухати онлайн трек:

Утім, Макс Барських не спиняється й далі продовжує працювати й дивувати. Нещодавно виконавець анонсував «Різдвяний Зорепад» у Палаці Спорту, який відбудеться 21 грудня. І відразу встановив рекорд. За першу годину старту продажів було продано 1 000 квитків! А за перший день — 40% квитків! Це вже третій концерт Макса в столичному Палаці Спорту за останні 12 місяців.

До речі, в анонсі шоу Макс заінтригував тизером нової пісні — і вона справжній хіт!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Max Barskih | Макс Барських (@max_barskih)




Та й сама афіша наробила чимало галасу в мережі. Фани були здивовані неочікуваною зміною образу артиста. На на ній Макс трохи схожий чи то на Святого Миколая, чи то на Санту. І це не випадково, адже на концерті у Палаці Спорту Барських обіцяє справжній меджик для своїх маленьких фанів. Співак буде виконувати бажання дітей з окупованих міст і передасть їм різдвяні подарунки!

Останні новини:  Друг Клавдії Петрівни розповів, яким подарунком вразив співачку після їх знайомства