Анджеліна Джолі вразила новою зачіскою (фото)

Сьогодні,   10:00    1909

Американська акторка Анджеліна Джолі здивувала шанувальників незвичними образами — з кучерявим волоссям, а також у строгому брючному костюмі.

Про це пише РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на Instagram-акаунт ательє знаменитості Atelier Jolie.

У першій публікації всесвітньо відома актриса показалася у сукні з лімітованої капсульної колекції, розробленої Джолі та засновницею Zarif Золай Шерзад.

Цей бренд поєднує традиційні афганські техніки з сучасним дизайном, а колекція, створена з викрійок Atelier Jolie та тканин із залишків, спрямована на збереження культурної спадщини та підтримку афганських жінок.

Останні новини:  У джинсовій сукні та на підборах: королева Летиція відвідала церемонію Retina Eco Awards (фото)

Важко не помітити і нову зачіску зірки. Джолі все частіше приміряє сміливі образи та вражає красою.

 

В іншій публікації зірка фільмів постала у незвичному образі — костюмі з широкими штанами палаццо та подовженим жакетом, який Анджеліна доповнила капелюхом-котелком.

Як зазначено в описі до фото, цей костюм зроблений з неліквідних матеріалів. Він має змінні комірці, що дозволяє створювати індивідуальний образ щодня.

Останні новини:  Анна Саліванчук показала принади у сексуальному боді (фото)

«Можна додавати або змінювати нові компоненти, що усуває необхідність купувати зовсім новий костюм, підкреслюючи прихильність бренду до циклічності та перепрофілювання існуючих предметів одягу», — йдеться в описі.

Зазначимо, що в листопаді 2023 року актриса, режисер і колишній посол доброї волі ООН у справах біженців відчинила двері Atelier Jolie, що мало на меті бути проектом із впровадження соціально свідомих цінностей у світ моди. Це простір для співпраці та свого роду культурний будинок, де зустрічаються дизайнери одягу, фахівці з переробки відходів, місцеві ремісники та дизайнери, які працюють у партнерстві з біженцями.