Леді Гага вперше розповіла про знущання на початку кар'єри

Сьогодні,   16:30    213

Співачка поділилася, як на початку своєї кар’єри її вважали чоловіком через епатажний образ, але вона сприймала це з гумором і не відчувала себе жертвою.

Леді Гага вперше розповіла про знущання на початку кар єри
Леді Гага вперше відверто розповіла про знущання, які вона зазнала на початку своєї кар’єри.

В інтерв’ю для нового серіалу Netflix Що далі? Майбутнє з Біллом Гейтсом 38-річна співачка поділилася, як 14 років тому її публічно вважали чоловіком. Це сталося після того, як у 2010 році вона з’явилася перед шанувальниками у провокаційному образі – з коротким волоссям і в чоловічому костюмі, що породило чутки про її стать.

Останні новини:  Кендалл Дженнер вперше з’явилася на публіці з новою зачіскою в наряді в стилі 90-х

«Коли мені було трохи за 20, були чутки, що я чоловік. Я об’їздила весь світ. Я їздила з гастролями і для просування своїх записів, і майже в кожному інтерв’ю, в якому я брала участь, мене запитували: «Ходять чутки, що ви чоловік. Що ви можете сказати з цього приводу?» – пригадала виконавиця.

Проте співачка зазначила, що ці чутки її не зачепили. Вона пояснила, що свідомо ігнорувала подібні питання, не надаючи значення критиці.

Останні новини:  Вагітна дружина Дмитра Монатіка поскаржилась на випробування від життя в Україні

«Я не відповідала, тому що не відчувала себе жертвою цієї брехні. Я звикла до того, що про мене пишуть брехню з 20 років. Я артистка. Я вважаю, це трохи кумедно», — поділилася Гага.


korrespondent.net