Викладачка з вокалу послухала реальний спів відомих співачок, а дехто її навіть засмутив

Сьогодні,   15:30    413

Викладачка з вокалу Юлія Юрченко уважно дослухалася до популярних виконавиць і дійшла висновку, що «лажають усі». Розберімося, що не сподобалося у живому співі професіоналці.

Тіна Кароль

Вокальною технікою артистки захоплюються всі молоді виконавці. Натомість Юлія Юрченко у своєму Ютуб-каналі проаналізувала живий спів зірки. Викладачка визнала, що під час концертів Кароль співає наживо без жодних “примочок”, адже є детонація. Також пані Юлія відзначила гарне поєднання технік та присутність імпровізації. Але й почула чимало фальцетних нот.

Останні новини:  Вагітна дружина Дмитра Монатіка поскаржилась на випробування від життя в Україні

Викладачка розкритикувала живий спів Тіни Кароль

Оля Полякова

Сподобалося викладачці вокалу, що співачка постійно ускладнює партії, співає глибоко, гарно тримає ритм, підтанцьовуючи під час виконання. Особливо складні мелодії лунають в останньому україномовному альбомі. Але часом проскакують “беки”, “дабл” та “плюс”. Присутній пререкорд, хоча це й виправдано.

Викладачка розкритикувала живий спів Олі Полякової

Злата Огнєвіч

За словами спеціалістки, раніше Злата демонструвала більшу силу голосу. Нині її композиції набагато простіші. Тим часом співачка залучає різноманітні техніки. Звучання в неї філігранне, відчувається джазова база, а це верх майстерності. На жаль, усі свої голосові фішки Огнєвіч мало використовує, хоча й могла б.

Останні новини:  Кейт Вінслет розповіла, що вважає зморшки неймовірно гарними
Викладачка розкритикувала живий спів Злати Огнєвіч

Юлія Саніна

Дівчина співає з дитинства, тому має доволі широку голосову практику. Якщо заплющити очі, може видатися, що співає чорношкіра жінка. В Юлі багато повітряних низьких звуків, але є й фальцетні. Саніна користується різними техніками, гарно імпровізує.

Викладачка розкритикувала живий спів Юлії Саніної

Схоже, Юрченко не знайшла жодного “косяка” у виступах цієї артистки й була вдоволена живим виступом дружини Вала. Викладачка визнала, що з роками голос Юлії стає лише кращим.





odnaminyta.com

Останні новини: